Traineeship op maat

Wil jij je horizon verbreden en je kennis vergroten? Word jij enthousiast van afwisselende finance opdrachten bij verschillende organisaties in Noord-Nederland? Wil jij mede verantwoordelijk zijn voor het bepalen en geaccepteerd krijgen van de financiële koers? Ben jij resultaatgericht en heb jij een analytische blik op cijfers en wil jij je samen met ons ontwikkelen tot een allround Finance Professional? Dan ben jij de Trainee waar wij naar zoeken!

Traineeship Op Maat

Wij van Fit Professionals of Finance hechten veel waarde aan het uitdagen, trainen en opleiden van Professionals die aansluiten aan de huidige vraag binnen de arbeidsmarkt. Daarom investeert Fit Professionals in cursussen, opleidingen,  persoonlijke begeleiding en bieden wij starters een kans in de vorm van een Traineeship Op Maat.

Wij begrijpen dat jij als startende professional nog niet helemaal weet wat voor bedrijf het beste bij jou past. Daarom hebben wij een programma ontwikkelt dat optimaal bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en inzicht geeft in wat het beste bij jou past. Om jouw persoonlijke ontwikkeling optimaal te bedienen, wordt tijdens het Traineeship aandacht besteedt aan zaken als communicatie, leiderschap, het aannemen van een adviseursrol en aansluitende adviesvaardigheden. Uiteraard zorgt Fit Professionals ervoor dat het programma aansluit aan de actuele marktontwikkelingen. Op deze manier borgen wij dat onze talentvolle Trainees optimaal worden voorbereid en zich samen met ons ontwikkelen tot een allround Finance Professional.

Fit Professionals of Finance

Wij zijn een jonge en informele organisatie,  gedreven dóór en vóór professionals, die onze opdrachtgevers voorzien van oplossingen op het gebied van accounting, controlling en financieel management. Werken bij Fit Professionals betekent naast een goede baan met marktconforme voorwaarden, dat je terecht komt in een jong en ambitieus team van professionals.

Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en de mentale en fysieke gezondheid van onze professionals. Dit doen we door het benoemen van concrete doelstellingen, het organiseren van trainingen, het creëren van uitdagingen en persoonlijke opdrachtbegeleiding. Hierdoor kennen wij onze professionals en weten wij op basis van onze vakinhoudelijke kennis de juiste oplossing te bieden aan onze opdrachtgevers. Fit professionals bouwt daarmee aan een lange termijnrelatie waarmee professionals worden uitgedaagd om topprestaties te behalen. 

Hoe ziet het Traineeship Op Maat eruit?

  • Het programma heeft (bij voorkeur) een looptijd van 12 tot 24 maanden.
  • Bij aanvang wordt een Fit-plan opgesteld en besproken waarbij periodiek doelen, werkzaamheden en resultaten worden geëvalueerd .
  • Tijdens het Traineeship ga je samen met collega Trainee’s deelnemen aan Fit Courses.
  • De persoonlijke ontwikkeling wordt daarbij vormgegeven door de unieke opdrachtsystematiek van Fit Professionals of Finance.
  • Daarnaast biedt de inhoud van het programma actief de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende opleidingen en trainingen die passen bij de ontwikkeling van de professional.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het “Traineeship op Maat” en voldoe jij aan het profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar p.kooistra@fit-professionals.nl of neem voor meer informatie contact op met Paulus Kooistra via  06 42 24 58 42.