Kempen Masterclass 2018

Date:  Thursday, May 24, 2018 until Friday, May 25, 2018

Wat ga je bij ons doen?

Kempen Masterclass 24 en 25 mei 2018
Tijdens de Kempen Masterclass ervaar je het professionele leven bij een merchant bank. Je werkt twee dagen samen met andere deelnemers diverse cases uit, volgt workshops, luistert naar verhalen van professionals over de business, krijgt uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en maakt zo kennis met de verschillende aspecten van ons werk. Je leert over Corporate Finance, Asset Management, Securities Sales & Research. Daarnaast krijg je natuurlijk ook voldoende tijd en gelegenheid om met andere deelnemers en met onze collega's te praten en te horen hoe het er bij ons aan toe gaat. Naast een formeel educatief programma is er ook een speciaal programma en een overnachting gepland.

Herken jij je in ons profiel?

Ben je bijna klaar met je studie, op zoek naar een uitdagende startersfunctie of stage en ambieer je een carrière in Investment Banking of Asset Management? Dan willen wij jou graag ontmoeten!
Let goed op dat je de volgende bijlagen toevoegt aan je inschrijving:

  • Een recent cv;
  • Cijferlijsten VWO en WO;
  • Een motivatiebrief waarin je vermeldt waarom je wilt deelnemen en welke activiteit van Kempen jou het meest aanspreekt en waarom.

Op basis van je aanmelding kun je worden uitgenodigd voor een gesprek. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of je bent geselecteerd voor dit event. De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 9 tot en met 14 april.
Meld je aan vóór 1 april! In de week na de deadline hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Onze organisatie

Kempen is een Nederlandse merchant bank met een internationale reputatie. Vanaf de Amsterdamse Zuidas leveren 480 medewerkers gespecialiseerde financiële dienstverlening aan institutionele beleggers, ondernemingen en vermogende particulieren. Alle kennis en ervaring is toegespitst op drie kernactiviteiten, namelijk Vermogensbeheer, Securities en Corporate Finance.

Onze focus ligt op specifieke producten en diensten op het gebied van onroerend goed, life sciences, cleantech en small- en midcaps.

Wat bieden we je?

Een vol programma (inclusief overnachting) dat je de kans biedt om in twee dagen ons bedrijf volledig te leren kennen. Naast presentaties en cases die je een beeld geven van de activiteiten waarmee we ons bezig houden, hebben we een uitgebreid informeel programma opgesteld zodat je kunt kennismaken met onze collega’s.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je vragen over de Kempen Masterclass? Schroom dan niet contact met me op te nemen viatalent@vanlanschotkempen.com

Back to top
company
Cancel