KPMG Innovation & Collaboration Challenge

Date:  Wednesday, February 13, 2019 until Friday, April 12, 2019

Read more

Overweeg je een carrière in Consultancy en wil jij ervaren hoe het is om in de schoenen van een consultant te staan? Tijdens de KPMG Innovation & Collaboration Challenge (KICC) leer je KPMG Advisory kennen én maak je kans om samen met drie andere topstudenten te strijden in Buenos Aires tegen meer dan 20 internationale KPMG teams. 

Meld je nu aan via deze link voor de KICC 2019!

Wat is de KICC?

De KICC is een internationale competitie waar gemotiveerde topstudenten de kans krijgen om na te denken over een belangrijk maatschappelijk vraagstuk. Kom jij met de meest innovatieve oplossing? Wie weet vertegenwoordig jij, samen met drie andere Bachelor studenten, KPMG Nederland in Buenos Aires van 8 tot en met 11 april 2019. Hier gaan jullie samen werken aan een Business Case voor een internationaal bekend bedrijf, genieten van een onvergetelijke en onwijs leerzame ervaring, de indrukwekkende stad leren kennen en een waardevol sociaal en professioneel netwerk opbouwen. 

Het KICC vraagstuk:

Een klant (profit of non-profit) is op zoek naar de expertise van jouw team en komt met de volgende vraag naar je toe:

What innovations would help to empower people in disadvantaged communities to take control of their own health and well-being?

Voor het vraagstuk vragen wij jou/jullie om het volgende uit te werken:

  • Maak een business concept, case of model dat je/jullie aan de klant zou(den) voorstellen.
    Denk hierbij aan een nieuw proces, technologie of service;
  • Belangrijke termen om mee te nemen in de uitwerking: Innovate, disrupt en transform;
  • De oplossing van dit vraagstuk moet mensen in achtergestelde gemeenschappen in staat stellen om controle te krijgen over hun eigen gezondheid en welzijn.

Hoe ziet het KICC programma eruit?

31 januari 2019: Deadline inschrijving       

1 februari 2019: Uiterlijk vandaag krijg je te horen of je bent uitgenodigd    

13 februari 2019: KPMG Innovation & Collaboration Challenge, National Competition:
Op deze dag leren wij jou kennen, jij KPMG en ontmoet je medestudenten uit heel Nederland. Samen ga je tijdens deze dag werken aan een interessant vraagstuk. Dit dienen jullie vervolgens in op het door KPMG ontworpen Innovation Platform.

Middels een innovatieworkshop ondersteunt KPMG om jullie idee te ontwikkelen en verder uit te werken, voordat jullie het presenteren voor een jury. Uiteindelijk wordt één team geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen in Buenos Aires.     

8 april 2019 t/m 11 april 2019: KICC in Buenos Aires: Hier ga je samen met je team het opnemen tegen de allerbeste studenten vanuit heel de wereld. Wie weet worden jullie de winnaars van de KICC 2019!

Voor wie?

Je volgt een Universitaire Bachelor in bijvoorbeeld: Bedrijfskunde, Economie of een Technische richting en je bent van plan na je Bachelor nog een Master te gaan doen. Je hebt de ambitie om de Consultancy in te gaan en bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift en je bent woonachtig in Nederland.

Meld je nu aan via deze link voor de KICC 2019!
Stuur je CV en beantwoord onderstaande vragen (dit mag in een paar korte zinnen):

1.      Wat motiveert jou om mee te doen aan de KICC?

2.      Waarom zouden we jou moeten selecteren voor de KICC?

Voor vragen kun je contact opnemen met HR Recruitment: Florien van BommelMark Polman of Nikki Kok.

Back to top
company
Cancel