Assistant Accounting & Outsourcing Services - Amsterdam

Functieomschrijving

Zie jij het als een uitdaging om werkzaam te zijn binnen het vakgebied van Accounting en Controlling? Dan is deze functie als Junior Consultant Accounting & Outsourcing Services bij Mazars in Amsterdam interessant voor jou! Want we zien weer mogelijkheden om ons team te versterken met een WO starter.

Voor onze business unit Accounting & Outsourcing Services in Amsterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Accounting & Outsourcing Services houdt zich bezig met het assisteren van en deelnemen in de administratieve, fiscale en financiële processen van internationale klanten. Dit betekent dat je contacten onderhoudt met en werkt voor diverse internationale klanten. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de beheersing van de administratieve, fiscale en financiële processen in landen waar de klant actief is. Hierbij maak je gebruik van de nieuwste technologische tools op het gebied van coördinatie en communicatie. 

Daarnaast neem je deel aan (financiële) projecten die niet tot de day to day business van de klant behoren, waardoor de klant zich kan focussen op zijn kernactiviteiten. Je zult aan de slag gaan in een klein en compact team, waar de lijnen kort zijn. Daarnaast werk je in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit. Een dynamische omgeving met internationale klanten, waar je een bijdrage levert aan de optimalisering van (financiële) processen van de klant. 

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière, met aandacht voor coaching, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Wij bieden jou de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend. Naast een goed salaris hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een premievrij pensioen, een 13de maand, een goede studieregeling en de mogelijkheid om zowel vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheidstrainingen te volgen.

Functie eisen

• Afgeronde WO-opleiding Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance of gelijkwaardig heeft de voorkeur. Een afgeronde Hbo-opleiding, aangevuld met enige relevante werkervaring (1-2 jaar) is ook mogelijk;
• Goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift;
• Beheersing van de Franse of de Spaanse taal is een pre;
• Affiniteit met projectmatig werken;
• Communicatief, proactief en een echte teamplayer;
• Flexibel, analytisch en ondernemend met lef.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon op tel. 088-2771452.

DIRECT SOLLICITEREN