Assistent-accountants

Wij groeien! Groei je samen met ons mee?

De Hofsteenge Zeeman Groep is de snelst groeiende accountants- en adviesorganisatie voor de publieke sector. Actief in de noordelijke helft van Nederland zijn wij op zoek naar startende en ervaren accountants met een passie voor het vak én de publieke sector. Werken voor maatschappelijke organisaties geeft je werk net een beetje meer inhoud en uitdaging.

Vanwege onze groei zoeken wij:

Assistent-accountants

Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je eerste werkgever is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak. Persoonlijke begeleiding door ervaren teamleden is bij ons de standaard en je krijgt de vrijheid om zelfstandig op onderzoek uit te gaan om zo jezelf en het team te versterken. Werken bij de Hofsteenge Zeeman Groep is afwisselend. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Daardoor leer je snel en kun je boven jezelf uitgroeien.

Als Assistent Accountant ben je vastberaden om de top te bereiken. Wij willen jou daar graag bij helpen. Wij gaan voor kwaliteit en willen dan ook graag dat je snel de RA-opleiding start. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren je om jouw controle- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar ben je een breed inzetbare accountant, met passie voor je klanten. Begeleiding van junior collega’s, advisering aan klanten en bijdragen aan de kwaliteit van ons kantoor behoren dan tot je vaardigheden.

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

• Een (bijna) afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur richting Accountancy, Finance, Bedrijfseconomie of een aanverwante (bedrijfs)economische studie.
  • Je hebt een duidelijke motivatie voor het accountantsvak.
  • Je hebt een brede interesse en laat dat zien door een cv met (bestuurs)ervaring in bijvoorbeeld een sport-, studie- of studentenvereniging.
  • Je bent een teamplayer met een ‘can do’ mentaliteit.

De Hofsteenge Zeeman Groep is de accountant en adviseur voor de publieke sector. Wij zijn een snelgroeiende accountants- en adviesorganisatie met ruime ervaring in de controle van en advisering aan vele verschillende organisaties in de publieke sector. Gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, SW-bedrijven en instellingen in onderwijs, cultuur, zorg en welzijn maken gebruik van onze ervaring.

Onze eindverantwoordelijke accountants werken samen met deskundige professionals bij onze klanten aan een soepele audit en advies op maat. Door samenwerking met onze opdrachtgevers, werken wij efficiënt en effectief en worden deadlines gehaald. Wij doen de dingen vaak net even anders en zijn een beetje eigenwijs maar gaan voor het beste resultaat.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.hofsteengezeeman.nl
Of neem contact op met:

Ellen Zeeman