Assistent Controller

Gek op geld? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Belsimpel.nl is op zoek naar een assistent-controller die samen met het bestaande team de financiële kar kan trekken. We groeien keihard en dat merk je natuurlijk gelijk. Een miljoen klanten, honderdduizenden bestellingen per jaar en 161 miljoen omzet in 2016 is niet niks. Het team bestaat uit een gezonde mix van jong en oud, bestaand uit vier controllers en ondersteund door een administratie-team van vijf collega's. Doordat het team relatief klein is en we een platte organisatie zijn, heeft je werk veel impact en heb je supersnel de gelegenheid om toffe dingen te doen. Met je team ben je echt eindverantwoordelijk voor alles wat met finance te maken heeft in een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland! De perfecte startersfunctie, waarin je jezelf enorm goed kunt ontwikkelen. De teamslogan: Laat je gelden!! 

Wat doet onze Assistent Controller?

Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële doelstellingen, waaronder debiteurenstanden, liquiditeit en resultaat. Je zorgt voor een adequate verslaglegging op maandelijkse basis en maakt regelmatig een prognose voor de komende twaalf maanden. Dagelijks zorg jij ervoor dat de betalingen van leveranciers vlot verlopen, controleer je geldstromen vanuit providers en draag je zorg voor de adequate en tijdige facturatie aan onze debiteuren. Tevens ben je een ondersteunende factor aan onze andere controllers in het maken van o.a. business beslissingen, de jaarrekening, de controle hiervan en in het doen van belastingaangiftes. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie.

Waar staat Finance voor?

In de afgelopen jaren is niet alleen het aantal klanten gegroeid, maar daarmee natuurlijk ook de omzet. Elke dag vinden honderden verschillende transacties plaats en is er contact met tientallen zakelijke partners en klanten. De toppers van Finance zorgen ervoor dat elke cent op de goede plaats terechtkomt en, bovenal, dat de boekhouding op orde is en up-to-date blijft.

Klinkt goed toch? Mooi! Maar waarom werken bij Belsimpel.nl? Is eigenlijk heel simpel:

1. We bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Continue vooruitgang is ontzettend belangrijk in een dynamische markt als die van de mobiele telefonie. We streven er dan ook elke dag naar om het beste uit elke situatie te halen. 

Het is essentieel dat de personen die dit bedrijf elke dag weer draaiende houden zelf groeien. Dan groeit Belsimpel automatisch mee! Daarom bieden we onze collega's veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft je dus niet alleen de kans om ontzettend veel te leren, maar ook om door te groeien in de organisatie en een persoonlijke draai aan je werk te geven. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! 

2. Op de werkvloer hangt een ontspannen, enthousiaste en gedreven sfeer.

We geloven er heilig in dat je als team veel meer bereikt dan als losse poppetjes. Daarom staan vriendschap, teamwork en communicatie hoog in het vaandel van Belsimpel.nl.

Talenten zijn het geheime wapen van ons succes. Een ideale mix van ervaren krachten en frisse youngsters zorgt ervoor dat we van alle markten thuis zijn. Door de interdisciplinaire (opleidings)achtergrond van collega's kan iedereen daarnaast z'n eigen steentje bijdragen!

3. En we organiseren natuurlijk de beste feestjes.

En best vaak! Ga mee varen, trek je mooiste jurk/pak aan voor het Belsimpel-gala of zing je schor bij de karaoke. Daarnaast kun je elke vrijdag borrelen met collega's aan de Belsimpel-bar in de kantine. 

Overtuigd dat Belsimpel jouw place to be is? Perfect.

Dan is het nu jouw beurt om ons te overtuigen! Dit zoeken we in onze nieuwe Assistent Controller:

  • Je hebt een WO-diploma, bij voorkeur in de richting van Finance, Controlling of Accountancy.
  • Je hebt minstens twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bent op korte termijn fulltime beschikbaar.
  • Jij houdt van Excel en Excel houdt van jou, en je bent dan ook analytisch ijzersterk.
  • Vrienden omschrijven je als kritisch, maar communicatief sterk en ondernemend.
  • Je hebt geen moeite met het nemen van besluiten en kunt jezelf totaal niet vinden in een 9-tot-5 mentaliteit.

Klinkt allemaal herkenbaar? Hit that button! We horen graag van je.

DIRECT SOLLICITEREN