Associate - Risk Assurance

Wil je werken en studeren tegelijk én je carrière in de hoogste versnelling zetten? Deze vacature voor Associate bij Risk Assurance biedt je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping binnen een (inter)nationale omgeving. Je leert hoe je waarborgen en verbeteringen brengt in de bedrijfsprocessen, informatiesystemen en risicobeheersing van je klanten, die in sterke mate meewegen bij het behalen van hun ondernemingsdoelstellingen. Altijd draagt jouw hulp bij onze klanten bij aan hun maatschappelijke relevantie.

Je bent een gepassioneerde starter voor Risk Assurance en wilt de mooiste start van je carrière. Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

• Je hebt een afgeronde WO-opleiding (Bedrijfs-) Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Information Management, Informatica, Econometrie of Wiskunde.
  • Je wilt zowel audit als advieswerk doen
  • Je neemt verantwoordelijkheid, werkt graag in een team en bent analytisch en leergierig.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Je volgt trainingen en draait daarna direct mee in de praktijk. Jouw klanten variëren van lokale spelers tot grote multinationals in verschillende marktsectoren. Je interviewt je klanten, verzamelt informatie (bijvoorbeeld via data-analyse), beoordeelt de betrouwbaarheid van interne (geautomatiseerde) processen, adviseert over risicobeheersing en implementeert. Je werkt regelmatig bij de klant en leert van de ervaren PwC’ers met wie je samenwerkt.

Romy van Keulen rolde via haar afstudeerstage bij PwC binnen en is nu 2,5 jaar bij PwC in dienst binnen de groep Private Companies & Public Sector: "Ondertussen ben ik alweer sinds 2014 werkzaam bij Risk Assurance in de regio Rotterdam. Deze afgelopen jaren heb ik verschillende type opdrachten uitgevoerd bij allerlei organisaties. Zo mag ik binnenkijken bij ongeveer 20 klanten per jaar. Dit zijn voornamelijk klanten in de regio Rotterdam, bijvoorbeeld in de haven of midden in het centrum, vlakbij huis! In de afgelopen tijd heb ik veel verschillende leerervaringen opgedaan. Niet alleen op het gebied van processen en IT-systemen maar ook in de samenwerking met allerlei organisaties en de verschillende bedrijfsculturen die daarbij horen. Al deze ervaringen komen goed van pas bij mijn huidige opdracht: een klant helpen met het op orde brengen van hun interne processen met het doel optimaal gebruik te gaan maken van de IT systemen zodat deze klant efficiënter kan werken. In dit project zijn we gestart met het uitvoeren van een gap analyse zodat wij hen zo goed mogelijk kunnen adviseren over het beter inrichten van hun processen. Dit doen we aan de hand van praktische workshops, waarin we samen met de klant naar de voor hen best passende oplossingen zoeken."

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

• Je vervult een uitdagende startersfunctie.
  • Je krijgt een deels premievrij pensioen, 30 vakantiedagen, een laptop en Iphone van de zaak.
  • Je kunt interne opleidingen volgen en hebt de mogelijkheid om je postmaster Register Controller, Register IT Auditor, Register Operational Auditor of andere postdoctorale opleidingen te halen.
  • Je hebt de kans jezelf maximaal te ontwikkelen, waarbij buitenlandse uitwisseling tot de mogelijkheden behoort.

Bij Risk Assurance ondersteun je onze klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het pro-actief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexere samenleving. Je begeleidt hen bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en systemen en vraagstukken op het gebied van big data, cyber security, data analyse, IT audits en internal audits.

Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via: http://www.werkenbijpwc.nl/Vacature/3893/Associate---Risk-Assurance/

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Yolanda Bogaards
+31(0)88 792 29 80