Associate Sustainability and Responsible Governance

Wil je een functie waarbij je je bezig houdt op het brede terrein van duurzaamheid, van de implementatie van de Sustainable Development Goals tot de verificatie van CO2 bij bedrijven? Als Associate Sustainability & Responsible Governance richt jij je op zowel adviesopdrachten als assurance-opdrachten, waarbij in je eerste paar jaar de verificatie (assurance) werkzaamheden een groot deel van je tijd zullen bevatten. Hierdoor is de variatie aan opdrachten groot. Aan de ene kant langlopende adviestrajecten, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur en gedrag, duurzaam inkopen of het verankeren van duurzaamheid in de strategie van een bedrijf. Aan de andere kant assurance-opdrachten waarbij je de niet-financiële gegevens in de maatschappelijke verslaggeving van organisaties controleert. Deze diversiteit aan opdrachten ontwikkelt je tot een all-round duurzaamheidsexpert, die erop gericht is om duurzaamheid bij organisaties te implementeren en te borgen.

• Je bent een enthousiaste en leergierige starter met belangstelling voor duurzaamheid en duurzaamheidsverslaggeving.
  • Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen dit vakgebied en hebt oog voor wat er speelt in de samenleving.
  • Je bent klaar voor een functie waarin je kunt groeien, je maatschappelijke impact hebt en het beste uit jezelf en jouw collega’s kunt halen.
  • Een echte teamspeler, met gevoel voor verhoudingen binnen en buiten organisaties.
  • Je bent analytisch sterk, je kent een pragmatische insteek en stelt het resultaat voorop.
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid en dankzij je ondernemende karakter denk je het liefst in kansen.
  • Je bent communicatief vaardig en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift.

We zijn op zoek naar een grote diversiteit aan achtergronden dus veel verschillende studies komen in aanmerking, van Accountancy tot Psychologie van Econometrie tot duurzame ontwikkeling.

Binnen de afdeling Sustainability & Responsible Governance help je klanten bij belangrijke vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en reporting hierover. Voor deze klanten ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van audits en adviesopdrachten, Dit varieert van advies op het gebied van verslaggeving (bijvoorbeeld integrated reporting), cultuur & gedragsvraagstukken en duurzaamheidsstrategie tot het uitvoeren van audits voor een emissiehandelssysteem en maatschappelijke verslaglegging. Je werkt regelmatig bij de klant en steekt veel op van de ervaren PwC professionals met wie je in teamverband samenwerkt.

Als je bij PwC gaat werken kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Uiteraard staat opleiding centraal, want onze mensen zijn ons belangrijkste asset. In de eerste weken van je aanstelling leer je intensief over PwC, over haar manier van werken en de instrumenten die je beschikbaar worden gesteld. We gaan specifiek in op thema’s rond duurzaamheid en daarin word je begeleid door jouw eigen coach. PwC biedt een ruim aanbod aan interne opleidingen en (verplichte) cursussen en daarnaast heb je de mogelijkheid om een relevante Master of Post-Master te volgen. Je blijft je dus voortdurend ontwikkelen. Hierdoor ben je altijd klaar om verschillende werkzaamheden op de pakken in diverse marksectoren.

Je ontvangt 30 vakantiedagen, een deels premievrij pensioen, een laptop, Iphone en een lease auto.

Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via: http://www.werkenbijpwc.nl/Vacature/4088/Associate-Sustainability-and-Responsible-Governance/.

Solliciteren voor deze vacature kan t/m 30 april 2017. Na 30 april 2017 ontvang je binnen een week reactie op je sollicitatie.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Yolanda Bogaards
T: +31 (0)88 792 29 80