Beginnend assistent accountant MKB

Ben jij de enthousiaste, gedreven en gemotiveerde beginnend assistent-accountant die onze MKB-adviespraktijk in Meppel komt versterken?

De functie

Als beginnend assistent accountant MKB ben je werkzaam in de dagelijkse accountancy praktijk. Je krijgt als young-professional de mogelijkheid om je te verdiepen in het accountantsvak en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige professional. Je zult voor MKB-relaties de financiële administratie verzorgen. Tevens doe je diverse voorbereidende werkzaamheden voor het samenstellen van de jaarrekeningen en onder begeleiding stel je zelf eenvoudige jaarrekeningen op. Ook zul je de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting voorbereiden.

Als MTH`er krijg je veel kansen en uitdagingen. Onze successen? Die vieren we met elkaar! Kom jij ons team versterken?

Functie-eisen

  • Je beschikt over een HBO-diploma Accountancy (theoretisch deel) of bent hiervoor studerend;
  • Je hebt 0 tot 3 jaar ervaring in een MKB-adviespraktijk;
  • Je bent nauwkeurig, flexibel, communicatief vaardig en neemt graag het initiatief;
  • Bij voorkeur beschik je over een geldig rijbewijs B en ben je woonachtig in het werkgebied van het kantoor;

Wij bieden

Bij een uitdagende carrière behoren uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat onze talentvolle en ambitieuze collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Daarom bieden wij  je de mogelijkheid om je studie te combineren met je werk en betalen wij je (vervolg)studie. Hiervoor hebben wij een eigen studieregeling. Tevens krijg je verscheidene (interne) trainingsprogramma’s aangeboden en weten collega’s elkaar onderling te vinden om te sparren over uitdagende vraagstukken. Kortom, alle ingrediënten voor een uitdagende carrière en een goed gevoel!

 Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature en ben je klaar voor een uitdagende start van je carrière? Neem dan contact op met Marissa Bootsma voor meer informatie, via 0527-613841 of m.bootsma@mth.nl of solliciteer direct.

Over MTH

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn MTH. Vanuit 17 vestigingen willen wij de beste onafhankelijke partner zijn voor ondernemers en bestuurders. Onze expertise ligt in de accountancy en advisering. 

Onze kernwaarden vormen de basis voor het goede gevoel dat onze klanten dagelijks ervaren. Samen met de vrijheid die jij als MTH`er krijgt, verklaren ze onze toppositie in klanttevredenheid.

DIRECT SOLLICITEREN