Beginnend assistent accountant RA Midden- en Noord Nederland

Over MTH

MTH is actief op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, salaris- en HR advies. Wij werken voor MKB-ondernemers in uiteenlopende sectoren waarbij iedere klant zijn eigen specifieke vragen, wensen en behoeften heeft. Dit maakt werken bij MTH divers en persoonlijk. In de relaties met je collega’s en klanten staan vertrouwen, openheid en respect centraal. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden, vrijheid en ruimte om te groeien. Wil jij de beste onafhankelijke partner van ondernemers en klanten zijn? Kies voor MTH met een goed gevoel!

Ben jij de enthousiaste, gedreven en gemotiveerde beginnend assistent- accountant die onze
controlepraktijk komt versterken? 

De functie

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het controleren van jaarrekeningen, het samenstellen van financiële verantwoordingen en het assisteren bij bijzondere opdrachten. Je werkt in een overzichtelijk team met ervaren collega’s die je de kneepjes van het vak leren. Je zult veel op locatie bij cliënten werkzaam zijn en hierdoor diverse types organisaties en branches leert kennen. Je krijgt daarbij veel vrijheid en zelfstandigheid. Wij verwachten dan ook dat je onze klanten en hun branches kent en hun wensen goed aanvoelt. Samen met jou geven wij onze klanten “een goed gevoel”.

Functie-eisen

- Je beschikt over een WO diploma Accountancy of Economie en bent studerend voor RA of voornemens hiervoor te studeren;
Je bent nauwkeurig, flexibel, communicatief vaardig en neemt graag het initiatief;
- Je beschikt over een geldig rijbewijs B en bent bereid om te reizen;
- Bij voorkeur ben je woonachtig in het werkgebied van één van de kantoren in de regio Midden en Noord Nederland. 

Wij bieden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen in je professionaliteit en nog beter kunt worden in wat je doet. Naast het kunnen sparren met en terugvallen op onze collega’s, kun jij bij ons deelnemen aan diverse (interne) trainingsprogramma’s en (door)ontwikkeltrajecten en zal je naast professionele groei, ook persoonlijk groei doormaken.

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature en ben je klaar voor een uitdagende start van je carrière? Neem dan contact op met Marissa Bootsma voor meer informatie, via 0527-613841 of m.bootsma@mth.nl of solliciteer direct via werken@mth.nl

DIRECT SOLLICITEREN