Category Manager Abbonementen

Belsimpel.nl is op zoek naar een abonnementsbeheerder. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de abonnementen op onze site. Denk hierbij aan het invoeren van maandprijzen, vergoedingen en internetsnelheden. Dit is secuur en belangrijk werk en vergt van jou een kritische blik en zorgvuldigheid. Ook houd je je bezig met de analyses die gemaakt worden op basis van deze pricing. Wat gebeurt er bij een prijsverandering? Zitten hier verbanden in die we nog niet eerder hebben gezien? Als jij een liefdesverhouding hebt met cijfers en Excel, dan is dit voor jou de perfecte bijbaan.

Wat doet onze Category Manager Abonnementen?

Het team category management abonnementen is een klein en hecht team, bestaande uit fanatieke wo-studenten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle abonnementen en de combinaties tussen abonnementen en toestellen op de site van Belsimpel.nl. Abonnementsbeheer is belangrijk voor Belsimpel.nl, omdat tarieven accuraat en up-to-date moeten zijn. Fouten hierin kunnen namelijk direct gevolgen hebben op de verkoop. Als abonnementsbeheerder zal jij in staat zijn om zulke fouten zelfstandig te herkennen en ook op te lossen. Hiernaast zorg je ervoor dat alle prijzen vergeleken worden met onze concurrenten en bekijk je wat verandering in prijs doet met de verkopen. Je hebt in deze functie veel ruimte om je eigen input te geven en zit enorm dicht op de core-business van Belsimpel.nl.

Waar staat Team Category Management Abonnementen voor?

Als aanbieder van alle grote providers van Nederland is het voor Belsimpel.nl van enorm belang dat alle abonnementen goed op de site staan. Als klant wil je immers nooit teveel betalen voor je nieuwe smartphone met abonnement! Het Team Category Management Abonnementen zorgt er voor dat alle abonnementen en tarieven up-to-date en correct op de site staan. De abonnementenmarkt is verder erg competitief en is het dus van groot belang voor de verkopen van Belsimpel.nl dat de juiste prijzen worden gehanteerd. De verkoop optimaliseren door de prijzen op het juiste niveau te zetten is een uitdaging die het team dagelijks aangaat!

Klinkt goed toch? Mooi! Maar waarom werken bij Belsimpel.nl? Is eigenlijk heel simpel:

1. We bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Continue vooruitgang is ontzettend belangrijk in een dynamische markt als die van de mobiele telefonie. We streven er dan ook elke dag naar om het beste uit elke situatie te halen. 

Het is essentieel dat de personen die dit bedrijf elke dag weer draaiende houden zelf groeien. Dan groeit Belsimpel automatisch mee! Daarom bieden we onze collega's veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft je dus niet alleen de kans om ontzettend veel te leren, maar ook om door te groeien in de organisatie en een persoonlijke draai aan je werk te geven. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! 

2. Op de werkvloer hangt een ontspannen, enthousiaste en gedreven sfeer.

We geloven er heilig in dat je als team veel meer bereikt dan als losse poppetjes. Daarom staan vriendschap, teamwork en communicatie hoog in het vaandel van Belsimpel.nl.

Talenten zijn het geheime wapen van ons succes. Een ideale mix van ervaren krachten en frisse youngsters zorgt ervoor dat we van alle markten thuis zijn. Door de interdisciplinaire (opleidings)achtergrond van collega's kan iedereen daarnaast z'n eigen steentje bijdragen!

3. En we organiseren natuurlijk de beste feestjes.

En best vaak! Ga mee varen, trek je mooiste jurk/pak aan voor het Belsimpel.nl-gala of zing je schor bij de karaoke. Daarnaast kun je elke vrijdag borrelen met collega's aan de Belsimpel.nl-bar in de kantine. 

Overtuigd dat Belsimpel.nl jouw place to be is? Perfect.

Dan is het nu jouw beurt om ons te overtuigen! Dit zoeken we in onze nieuwe Category Manager Abonnementen:

  • Je volgt een studie op WO-niveau, bij voorkeur bèta-georiënteerd.
  • Je bent minstens 16u per week beschikbaar en van plan de komende 1,5 jaar in Groningen te blijven.
  • Excel houdt van jou en jij houdt van Excel, analytisch ben je dan ook ijzersterk.
  • Je werkt secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Affiniteit met internet/webshops is een dikke plus!
  • Je schuwt een uitdaging en een beetje stress zeker niet.

Klinkt allemaal herkenbaar? Hit that button! We horen graag van je.

 

DIRECT SOLLICITEREN