Commerciële Business Developer

Belsimpel.nl is het snelstgroeiende telecombedrijf van heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat er constant nieuwe uitdagingen zijn in het uitbreiden en verbeteren van ons bedrijf. Er liggen stapels nieuwe ideeën op de plank om de strategie van Belsimpel.nl verder te ontwikkelen. Om deze plannen te realiseren zijn we op zoek naar een Commerciële Business Developer met een technische achtergrond en een passie voor commercie. Jij ziet kansen, gooit ideeën op tafel en weet als de beste hoe je ons product aan de man kunt brengen. In deze functie draag jij een enorm belangrijk deel bij aan de snelle groei van Belsimpel.nl. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doet onze Commerciële Business Developer?

Als Commerciële Business Developer ben je bezig met het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe producten en diensten. Ook zal je de bedrijfsvoering analyseren en verbeterprojecten initiëren. Het is een baan met veel afwisselend werk, omdat je op projectbasis werkt. Afhankelijk van je eigen kwaliteiten en interesses kun je betrokken worden bij één of meerdere projecten en afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan het verder ontwikkelen van onze eigen verzekering Tulip Assist, waarbij je vervolgens zorgt dat dit product op de B2B-markt gepositioneerd wordt. Denk daarnaast ook aan het verkennen, onderzoeken én betreden van de internationale markt. Door de platte structuur van de organisatie (je overlegt rechtsreeks met Jeroen en Jeroen) en de centrale positionering van alle afdelingen (namelijk in één kantoor) heb je enorm veel inzicht en invloed, en kun je echt het verschil maken.

In deze functie ben jij degene die het contact onderhoudt met onze verkoopkanalen. Dit houdt in dat je veel telefonisch contact hebt, maar ook face-to-face. In deze functie is het dan ook belangrijk dat het je tof lijkt om af en toe in je ééntje te reizen, zowel binnen Nederland als internationaal. 

Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Eigen initiatief is belangrijk en je moet dan ook niet bang zijn om 'nieuwe deuren in te trappen'. Je werkt in een team dat betrokken is bij alle afdelingen binnen het bedrijf en je vindt het leuk om je in de vakgebieden te verdiepen van je collega's.

Waar staat Business Development voor?

De collega's van Business Development zijn de drijvende kracht achter jarenlange groei. Een groep van analisten, managers en developers werkt elke dag aan de beste versie van Belsimpel.nl! Door continu kritisch te kijken naar waar we nu staan en met goede moed te kijken naar de toekomst stippelt Business Development een strategie uit die ons moet brengen naar ons doel; dè webshop van Nederland (en omstreken).

Klinkt goed toch? Mooi! Maar waarom werken bij Belsimpel.nl? Is eigenlijk heel simpel:

1. We bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Continue vooruitgang is ontzettend belangrijk in een dynamische markt als die van de mobiele telefonie. We streven er dan ook elke dag naar om het beste uit elke situatie te halen. 

Het is essentieel dat de personen die dit bedrijf elke dag weer draaiende houden zelf groeien. Dan groeit Belsimpel.nl automatisch mee! Daarom bieden we onze collega's veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft je dus niet alleen de kans om ontzettend veel te leren, maar ook om door te groeien in de organisatie en een persoonlijke draai aan je werk te geven. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! 

 

2. Op de werkvloer hangt een ontspannen, enthousiaste en gedreven sfeer.

We geloven er heilig in dat je als team veel meer bereikt dan als losse poppetjes. Daarom staan vriendschap, teamwork en communicatie hoog in het vaandel van Belsimpel.nl.

Talenten zijn het geheime wapen van ons succes. Een ideale mix van ervaren krachten en frisse youngsters zorgt ervoor dat we van alle markten thuis zijn. Door de interdisciplinaire (opleidings)achtergrond van collega's kan iedereen daarnaast z'n eigen steentje bijdragen!

3. En we organiseren natuurlijk de beste feestjes.

En best vaak! Ga mee varen, trek je mooiste jurk/pak aan voor het Belsimpel.nl-gala of zing je schor bij de karaoke. Daarnaast kun je elke vrijdag borrelen met collega's aan de Belsimpel.nl-bar in de kantine. 

Overtuigd dat Belsimpel.nl jouw place to be is? Perfect.

Dan is het nu jouw beurt om ons te overtuigen! Dit zoeken we in onze nieuwe Commerciële Business Developer:

  • Je hebt een technische of economische WO-studie gedaan.
  • Je hebt commercieel inzicht en aantoonbare ervaring in de commerciële wereld (bij voorkeur 2-5 jaar)
  • Je bent analytisch ijzersterk.
  • Je hebt een goed commercieel inzicht en een ondernemende houding.
  • Je bent sociaal en een kei in communiceren.
  • Affiniteit met webshops en internet is een pré!

Klinkt allemaal herkenbaar? Hit that button! We horen graag van je.

DIRECT SOLLICITEREN