Consultant Customer & Operations

Disruptive start-ups, innovatieve technologieën,  en complexe wet- en regelgeving. Zomaar een aantal ontwikkelingen die spelen in de Financial Services sector. Onze klanten staan voor interessante uitdagingen: “Welke kansen biedt Robotics ons?”, “Hoe komen we tegemoet aan de eisen van de consument en brengen we tegelijkertijd de kosten omlaag?” en “Wat is de impact van digitalisering op onze organisatie?”. Wil je jouw ideeën en realisatiekracht inzetten voor het veranderen van de financiële sector? Wil je werken in een multidisciplinair team en in een internationale omgeving? Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende Consultant Customer & Operations voor ons Financial Services team.

Wie ben je?

Je bent een startend professional met technisch en creatief talent en je bent geïnteresseerd in een carrière als consultant binnen de financiële sector. Net als je collega’s binnen PwC ben je enthousiast, gedreven en combineer je een scherpe geest met communicatieve vaardigheden. Je herkent jezelf in onderstaand profiel:

  • Je hebt onlangs je masteropleiding afgerond, bij voorkeur in een technische of financieel-economische richting, of hebt 0-2 jaar werkervaring;
  • Je vindt het uitdagend om op een praktische en creatieve manier steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen in omgevingen waar technologie een doorslaggevende rol speelt;
  • Je hebt ambitie om de financiële sector van binnen uit te leren kennen en je hebt de passie om inhoudelijke onderwerpen door en door te willen begrijpen;
  • Je wil zowel projecten in binnen- als buitenland uitvoeren.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Consultant Customer & Operations voer je projecten uit bij onze klanten in de financiële sector: banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders. Je werkt daarbij intensief samen met collega’s vanuit andere disciplines binnen PwC (denk aan: Strategy, Technology, Risk en Finance). Met deze combinatie maken we het verschil bij onze klanten. De opdrachten die je uitvoert zijn complex en uitdagend. De oplossingen die jij bedenkt en invoert zijn creatief en raken direct de wijze waarop de klanten van onze klanten bediend worden en hoe de medewerkers van onze klanten werken.

Je focus zal liggen op transformatie. Voorbeelden van mogelijke projecten zijn: het ontwerpen van een nieuw bedieningsmodel voor de sales organisatie van een grote bank, het ontwerpen en implementeren van een Algemeen Pensioenfonds of nadenken over hoe de ‘digital transformation’ onze klanten raakt. Naast je opdracht bouw je aan je netwerk, binnen en buiten PwC.

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor het tijdig en met hoge kwaliteit opleveren van deelproducten binnen een adviesproject. Deze projecten zijn geregeld internationaal van aard.

Wat bieden we je?

Jouw carrière is wat het is: van jou. j bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

Als je bij PwC gaat werken ben je verzekerd van uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven:

  • Je krijgt uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden incl. 10 dagen opleidingsbudget;
  • Daarnaast neemt je deel aan de PWC EMEA New Joiners week, om je internationale collega’s te leren kennen;
  • Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen, die jou begeleidt en jou de ruimte geeft om je doelen te verwezenlijken;
  • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een deels premievrij pensioen en 32 vakantiedagen;
  • We hebben een gestructureerd programma dat je de mogelijkheid geeft actief deel te nemen aan Corporate Responsibility projecten die een duidelijke maatschappelijke impact hebben.

Wie zijn we?

Binnen PwC zijn wij het Financial Services Customer & Operations team: een jong, divers en ambitieus team.  We zijn gedreven om samen met onze klant resultaten te behalen: “From good, to great!”. Werk je op een project, dan zal je vaak op het kantoor van de klant te vinden zijn, maar op vrijdagen proberen we elkaar te ontmoeten op ons kantoor in Amsterdam. We organiseren regelmatig borrels, vaktechnische activiteiten en sportieve uitjes, zoals het jaarlijkse ski-weekend.  Hou je van hockey, hardlopen, wielrennen of schaatsen? Dan vind je ongetwijfeld een gelijkgestemde in ons team!

 Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De vacature valt binnen het werkveld Advisory waarin we klanten adviseren op de terreinen van organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functievereisten? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten van je bachelor- en masteropleiding indient, ontvang je binnen twee weken bericht over je sollicitatie. De deadline om te solliciteren is 18 juni 2017.

DIRECT SOLLICITEREN