Consultant Operations Strategy Group

De Functie

Operations Strategy Group: wie zijn wij?
De Operations Strategy Group (OSG) maakt onderdeel uit van Management Consulting van KPMG Advisory. OSG adviseert opdrachtgevers met de ontwikkeling en uitvoering van de strategie.

De dynamische werkomgeving van OSG richt zich onder meer op het verbeteren van bedrijfsprocessen, optimaliseren van procurement en supply chain, operating model design, kostenoptimalisatie en bedrijfsintegratie na fusies. 

Het succes van OSG komt voort uit een combinatie van een aantal essentiële ingrediënten: een gemotiveerd team van strategische en operationele professionals, hoge standaarden, onafhankelijkheid en creatieve oplossingen. Voor ons jonge en gedreven team zoeken we adviseurs: conceptuele denkers met realisatiekracht.

Jouw rol
In onze projecten werk je veelal in multidisciplinaire teams en ondersteun je klanten bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Een kwantitatieve benadering is vaak de kern van onze aanpak. Je verzorgt interviews om de benodigde input te verkrijgen en werkt aan analyses en adviezen. De functie en professionele begeleiding bieden je volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Naarmate je meer ervaring op doet zal jouw verantwoordelijkheid binnen projecten toenemen.

Het Profiel

  • Je hebt een afgeronde (bedrijfs-) economische of technische academische opleiding met uitstekende resultaten.
  • Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en actief deelgenomen aan een studenten- of sportvereniging, bestuur en/of commissie.
  • Je hebt reeds 1 tot 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in consultancy/projecten
  • Internationale ervaring is een pre.
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden, waardoor je complexe vraagstukken kan structureren en weet door te dringen tot de kern van het probleem.
  • Je bent in staat kwantitatieve analyses uit te voeren waarmee je het vraagstuk helder vaststelt en oplossingen op maat ontwerpt.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en je hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
  • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
  • Boven alles heb je affiniteit met het werken in teams. Zowel als collega als naar klanten ben je betrokken en enthousiast en een professionele gesprekspartner.

Ons aanbod

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt KPMG je een zee aan mogelijkheden. OSG heeft een grote groep aantrekkelijke klanten in verschillende industrieën waar we uitdagende projecten uitvoeren met een hoge impact. Daarnaast bieden we je uitgebreide internationale mogelijkheden.

OSG is een groep met een ambitieuze groei; je krijgt de kans om te helpen bij het opbouwen en vormgeven van de afdeling en je hebt kans op een snelle loopbaanontwikkeling. Om je snel te laten doorontwikkelen wordt je ondersteund door een coach en word je een uitgebreid trainingscurriculum aangeboden. Werken bij KPMG betekent flexibiliteit, waardering voor het werk en een mensgerichte benadering.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer weten over KPMG en deze functie, neem dan contact op met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail.

Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button.

Diverse screening, interviews, case assessments, en een capaciteiten- en competentietest zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN