Consultant Risk & Internal audit

De functie

Als junior adviseur Risk & Internal audit maak je onderdeel uit van de afdeling Internal Audit Risk & Compliance Services.

Wij ondersteunen organisaties met het in kaart brengen en beheersen van risico’s door middel van internal audits, SOX testing en implementeren van risicomanagement. Hierbij besteden wij ook aandacht aan IT en soft controls.

Wij werken vaak voor grotere (internationale) organisaties binnen uiteenlopende sectoren, met verschillende vraagstukken. Het leveren van toegevoegde waarde en zoeken naar innovatieve manieren om organisaties in control te brengen en te laten blijven, staat bij ons hoog in het vaandel. Ook jij kunt hier een bijdrage aan leveren door naast het uitvoeren van opdrachten, je bezig te houden met de ontwikkeling van nieuwe diensten of producten. Op deze wijze bieden we je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelingen als (operational) auditor en draag je bij aan verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

KPMG Internal Audit Risk & Compliance Services is een afdeling met ambitie. Als junior adviseur word je breed ingezet op onze grote Risk & Internal audit opdrachten. Je werkt in multidisciplinaire teams die bestaan uit jonge en enthousiaste professionals. Hecht jij waarde aan diversiteit en sta jij je mannetje? Dan maken we graag kennis met je!

Het profiel

Ben je ambitieus, pro- actief en analytisch? Je hebt een afgeronde WO opleiding en bent bereid om naast je werk je nog verder te ontwikkelen, door het volgen van een postdoctorale studie tot operational auditor. Je beschikt over nul tot twee jaar werkervaring. Je bent een enthousiaste teamplayer maar werkt ook uitstekend zelfstandig. Je beschikt over overtuigingskracht en goede sociale vaardigheden. Je bent pro-actief en neemt verantwoordelijkheden. Daarnaast hecht je veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en heb je een professioneel kritische houding en een rechte rug. Tot slot heb je interesse in de wereld om je heen en ben je maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende baan in een omgeving die volop in ontwikkeling is. Ons succes steunt op een aantal competenties: gemotiveerde en ambitieuze medewerkers, collegialiteit, diversiteit en een open cultuur waarin medewerkers optimaal kunnen presteren. Uiteraard bieden wij je een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Noortje de Rooij via (020) 65 67309. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN