Controller

Belsimpel.nl is op zoek naar een controller die samen met onze andere controller en assistent controllers de financiële kar kan trekken. Als snelstgroeiende telecomwebwinkel van Nederland is het belangrijk dat we verder bouwen met een gedegen financieel fundament. Samen met onze andere controller ben je eindverantwoordelijk voor de financiën van het bedrijf en hou je het overzicht over de financiële administratie. Ook ben je verantwoordelijk voor het initiëren van projecten en acties om onze processen efficiënter en meer betrouwbaar te maken. Bovendien ben je een belangrijke sparringpartner van de directie. Kortom, een uitdagende en zelfstandige functie waarbij een groot analytisch vermogen vereist is.

Wat doet onze Controller?

Als controller ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële doelstellingen, waaronder debiteurenstanden, liquiditeit en resultaat. Je zorgt voor een adequate verslaglegging op maandelijkse basis en maakt regelmatig een prognose voor de komende twaalf maanden. De analyses en rapportages voor de directie maak jij. Je stuurt de financiële administratie aan, met als doel dat leveranciers vlot en juist betaald worden en debiteuren tijdig worden gefactureerd. Je doet de belastingaangiftes, maakt de jaarrekening en bent het aanspreekpunt als het gaat om financiële zaken. Zo sta je in direct contact met de bank, externe accountant, juristen en andere externe adviseurs. Aan jou de taak om onze processen te verbeteren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren van verschillende intercompany-transacties.

Waar staat Finance voor?

In de afgelopen jaren is niet alleen het aantal klanten gegroeid, maar daarmee natuurlijk ook de omzet. Elke dag vinden honderden verschillende transacties plaats en is er contact met tientallen zakelijke partners en klanten. De toppers van Finance zorgen ervoor dat elke cent op de goede plaats terechtkomt en, bovenal, dat de boekhouding op orde en up-to-date blijft.

Klinkt goed toch? Mooi! Maar waarom werken bij Belsimpel.nl? Is eigenlijk heel simpel:

1. We bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Continue vooruitgang is ontzettend belangrijk in een dynamische markt als die van de mobiele telefonie. We streven er dan ook elke dag naar om het beste uit elke situatie te halen. 

Het is essentieel dat de personen die dit bedrijf elke dag weer draaiende houden zelf groeien. Dan groeit Belsimpel automatisch mee! Daarom bieden we onze collega's veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft je dus niet alleen de kans om ontzettend veel te leren, maar ook om door te groeien in de organisatie en een persoonlijke draai aan je werk te geven. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! 

2. Op de werkvloer hangt een ontspannen, enthousiaste en gedreven sfeer.

We geloven er heilig in dat je als team veel meer bereikt dan als losse poppetjes. Daarom staan vriendschap, teamwork en communicatie hoog in het vaandel van Belsimpel.nl.

Talenten zijn het geheime wapen van ons succes. Een ideale mix van ervaren krachten en frisse youngsters zorgt ervoor dat we van alle markten thuis zijn. Door de interdisciplinaire (opleidings)achtergrond van collega's kan iedereen daarnaast z'n eigen steentje bijdragen!

3. En we organiseren natuurlijk de beste feestjes.

En best vaak! Ga mee varen, trek je mooiste jurk/pak aan voor het Belsimpel.nl-gala of zing je schor bij de karaoke. Daarnaast kun je elke vrijdag borrelen met collega's aan de Belsimpel.nl-bar in de kantine. 

Overtuigd dat Belsimpel.nl jouw place to be is? Perfect.

Dan is het nu jouw beurt om ons te overtuigen! Dit zoeken we in onze nieuwe Controller:

  • Je hebt een WO-diploma, bij voorkeur in de richting van Finance, Controlling of Accountancy.
  • Je hebt minstens vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bent op korte termijn fulltime beschikbaar.
  • Jij houdt van Excel en Excel houdt van jou, en je bent dan ook analytisch ijzersterk.
  • Vrienden omschrijven je als kritisch, maar communicatief sterk en ondernemend.
  • Je hebt geen moeite met het nemen van besluiten en kunt jezelf totaal niet vinden in een 9-tot-5 mentaliteit.

Klinkt allemaal herkenbaar? Hit that button! We horen graag van je.

DIRECT SOLLICITEREN