Data Driven Online Marketeer

Belsimpel.nl is op zoek naar een Data Driven Online Marketeer, die zich volop stort op alle data gerelateerde marketing. Online marketing is natuurlijk één van de belangrijkste drijfveren voor een snelgroeiende telecomwebwinkel als Belsimpel.nl. In deze functie houd je je dan ook bezig met het opzetten en analyseren van Google AdWords-, Facebook en andere socialmediacampagnes. Het analyseren van data is niet alleen de toekomst, het is ook jouw passie. Voel jij je aangesproken?

Wat doen onze Data Driven Online Marketeers?

Het 'data driven' team bestaat uit een hecht team met fanatieke wo-studenten. Dit team concentreert zich op alle data en voert een ondersteunende marketing rol uit. De analyse van online marketing is enorm belangrijk, en je bent hier constant mee bezig. Samen met je collega's trek je hieruit conclusies, welke je gebruikt bij het opzetten van nieuwe campagnes. In deze functie is enorm veel ruimte voor eigen input en krijg je echt de kans om alles uit jezelf (én onze marketingkanalen) te halen. Een toffe, studie gerelateerde bijbaan waarin je echt een kijkje kunt nemen in core business van de online marketing én vooral: er je eigen unieke steentje aan bij kunt dragen.

Waar staat Team Data Driven Online Marketing voor? 

Het is een booming business. Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, dus waar kun je beter adverteren dan op het internet? Juist! Nergens. Het team Data Driven Online Marketing houdt zich bezig met alle online marketingcampagnes, denk daarbij onder andere aan Facebook en Google AdWords campagnes. De online wereld zorgt ervoor dat er enorm veel gebruikersdata beschikbaar is en met die data kun je natuurlijk heel veel doen op Online Marketing-gebied. Bereiken we de juiste doelgroep? Heeft de campagne het juiste effect? Kunnen we nieuwe technieken bedenken om de doelgroep nog beter te bereiken? Als lid van dit team zoek jij het uit!

Klinkt goed toch? Mooi! Maar waarom werken bij Belsimpel.nl? Is eigenlijk heel simpel:

1. We bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Continue vooruitgang is ontzettend belangrijk in een dynamische markt als die van de mobiele telefonie. We streven er dan ook elke dag naar om het beste uit elke situatie te halen. 

Het is essentieel dat de personen die dit bedrijf elke dag weer draaiende houden zelf groeien. Dan groeit Belsimpel automatisch mee! Daarom bieden we onze collega's veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft je dus niet alleen de kans om ontzettend veel te leren, maar ook om door te groeien in de organisatie en een persoonlijke draai aan je werk te geven. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! 

2. Op de werkvloer hangt een ontspannen, enthousiaste en gedreven sfeer.

We geloven er heilig in dat je als team veel meer bereikt dan als losse poppetjes. Daarom staan vriendschap, teamwork en communicatie hoog in het vaandel van Belsimpel.nl.

Talenten zijn het geheime wapen van ons succes. Een ideale mix van ervaren krachten en frisse youngsters zorgt ervoor dat we van alle markten thuis zijn. Door de interdisciplinaire (opleidings)achtergrond van collega's kan iedereen daarnaast z'n eigen steentje bijdragen!

3. En we organiseren natuurlijk de beste feestjes.

En best vaak! Ga mee varen, trek je mooiste jurk/pak aan voor het Belsimpel.nl-gala of zing je schor bij de karaoke. Daarnaast kun je elke vrijdag borrelen met collega's aan de Belsimpel.nl-bar in de kantine. 

Overtuigd dat Belsimpel.nl jouw place to be is? Perfect.

Dan is het nu jouw beurt om ons te overtuigen! Dit zoeken we in onze nieuwe Data Driven Online Marketeer:

·         Je volgt een bèta WO-studie.

·         Je bent minstens 16u per week beschikbaar.

·         Excel en jij zijn dikke vrienden en je bent analytisch dan ook ijzersterk.

·         Je hebt een grote affiniteit met internet en webshops en hebt een commerciële mindset.

·         Je bent leergierig en gaat een uitdaging niet uit de weg.

 

Klinkt allemaal herkenbaar? Hit that button! We horen graag van je.

DIRECT SOLLICITEREN