Executive Transaction Services

Als executive ben je betrokken bij aansprekende transacties die dagelijks het financiële nieuws halen. Het verzamelen, interpreteren en analyseren van informatie behoort tot de kernactiviteiten van de functie. Vanaf het eerste moment heb je verschillende klantcontacten. KPMG biedt je een uitdagend traineeship aan van ongeveer drie jaar waarin je op een actieve manier zowel vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheden opdoet. De opleiding tot 'transactie accountant' behoort hierbij tot de mogelijkheden. Tijdens het gehele traineeship ben je verzekerd van een intensieve begeleiding. Jouw coach helpt jou bij het realiseren van jouw doelstellingen. Daarnaast biedt jouw coach je een doorkijk naar het werk op managersniveau: we verwachten namelijk dat je doorgroeit in de organisatie.

Het profiel

Je hebt een afgeronde academische opleiding (bedrijfs) economie, bedrijfskunde of accountancy. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en hebt een klant- en markgerichte manier van denken en doen. Je bent in staat om zelfstandig en effectief te functioneren binnen een team en bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Ook ben je bereid om in- en externe opleidingen te volgen en projecten in het buitenland uit te voeren.

Ons aanbod

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt KPMG je een zee aan uitdagingen. Niet voor niets heeft KPMG al jarenlang topposities in diverse werkgeversonderzoeken. Werken bij KPMG betekent flexibiliteit, waardering voor het werk en een mensgerichte samenwerking.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer weten over KPMG en deze functie, neem dan contact op met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail.
Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN