Finance Analyst

Ben jij de Finance analyst die graag wil werken in een internationaal, ondernemend en levendig team?

Accuracy is een jonge, internationale en snel groeiende organisatie die financiële expertise inzet op het gebied van uiteenlopende financiële vraagstukken. Op dit moment zoeken wij  afgestudeerde starters (0- 2 jaar werkervaring) voor ons team in Amsterdam.

Wij bieden een gevarieerde baan in een internationale, uitdagende en ondernemende omgeving. Je werkt aan financiële en commerciële due diligence onderzoeken bij fusies en overnames, waarderingsanalyses en andere complexe financiële vraagstukken voor verschillende (internationale) opdrachtgevers zoals corporates en private equity.  

Onze werksfeer is informeel en professioneel. Daarnaast besteden we door middel van ons internationaal trainingsprogramma, learning-on-the-job en (soft skills) trainingen, aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Functieprofiel
Als Finance analyst ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses als mede de presentatie van de bevindingen naar de opdrachtgever. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend op het gebied van:

 • Transaction Support & Advisory: Ondersteuning en advies bij aankoop en verkoop van een onderneming (onder meer due diligence)
 • Forensics, Litigation & Arbitration: Financiële ondersteuning bij juridische conflicten en claims
 • Corporate Recovery Services: Advies en ondersteuning ten behoeve van  herstructurering en/of optimalisatie van (onderdelen van) ondernemingen
 • Valuation & Fairness Opinion: Opstellen en analyseren van waarderingen ten behoeve van transacties, herstructureringen, disputen en jaarrekeningen
 • Economics & Business Analysis: Marktanalyses, opstellen van forecast modellen t.b.v. een businessplan van een onderneming

Samen met het team ben je er verantwoordelijk om opdrachtgevers binnen gestelde tijdslijnen te voorzien van antwoorden op hun financiële vraagstukken. Op de door ons verstrekte financiële analyses zullen onze opdrachtgevers uiteindelijk hun belangrijke beslissingen kunnen baseren.

Onze werkzaamheden zijn op projectbasis en hebben een gemiddelde doorlooptijd van 2 tot 4 weken. Opdrachten kunnen zowel in Nederland als daarbuiten plaatsvinden, waarbij je samenwerkt met zowel Nederlandse, als met collega's van de overige Accuracy kantoren (Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, België, UK, Canada, India of Singapore).

Functievereisten

 • WO Finance, Economics, Accounting of Business Administration (eventueel aangevuld met relevante cursussen dan wel postdoctorale opleidingen)
 • Uitstekend analytisch vermogen en cijfermatig inzicht
 • Goede kennis en vaardigheid in het gebruik van Excel, PowerPoint en Word (kennis van het opstellen van financiële modellen is een pré)
 • Flexibele, creatieve en een ondernemende instelling
 • Een echte teamspeler
 • In staat om ook onder tijdsdruk effectief te blijven werken en kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren
 • Zelfstandig en bereid om nationaal en internationaal te reizen
 • Sterke communicatieve vaardigheden en uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 Wij bieden
Een gevarieerde baan waarin je jouw ondernemerschap kunt laten zien en waar je internationaal actief bent. Onze werksfeer is informeel en professioneel. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling.  

Ben jij het Finance talent dat wij zoeken? Neem dan contact op met ons via nederland@accuracy.com of bel +31 (0)20 75 47 600.

DIRECT SOLLICITEREN