IT Graduate Intern

Summary: 

Zoek jij een afstudeerstage? 

Ben jij gepassioneerd over IT? Zoek dan niet verder, lees hieronder de mogelijkheden voor een WO afstudeerstage bij NIBC IT!

Job Description:

Wie is NIBC IT?
NIBC IT is een afdeling voor professionals met een ondernemende, professionele en inventieve houding. Wij zorgen ervoor dat de vraag van de business wordt vertaald naar kwalitatief goede, veilige en kost efficiënte oplossingen. Wij doen dit door ons te richten op activiteiten die van toegevoegde waarde zijn voor onze business. NIBC IT legt de focus op innoveren, het creëren van een Lean omgeving en een Agile manier van werken.

Wie is NIBC Bank?
NIBC is een ondernemende bank die haar klanten bijstaat op de voor hen beslissende financiële momenten. Wij zijn een bank die vooruitdenkt en hebben een ‘can do’-instelling. Dit noemen wij onze ‘THINK YES’-mentaliteit, die de leidraad is bij alles wat wij doen. Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel bedienen wij meer dan 1.000 ondernemingen en 390.000 particulieren met klantgerichte producten en diensten. Lees meer over ons op www.nibc.nl/about-us/.

Wat bieden we je aan?
Als WO afstudeerstagiair ben je onderdeel van een nieuw vormgegeven IT-organisatie binnen de bank. Je krijgt de kans om je onderzoek uit te voeren in een vriendelijke, inspirerende en dynamisch zakelijke omgeving. Als afstudeerder ben jij de baas over het onderzoek dat je uitvoert; wij horen graag hoe we je er mee kunnen helpen. We bieden de begeleiding die jij nodig hebt om het onderzoek op een goede manier uit te voeren. Ook kan je meedoen aan onze trainingen om jezelf te ontwikkelen op het gebied van IT en consulting. Mocht je het leuk vinden om mee te maken hoe werk bij NIBC IT eraan toe gaat, dan bieden we je de mogelijkheid om mee te doen in een van onze IT-projecten. Wij willen blijven leren, en willen dit doen met jou erbij!

Mogelijke onderzoeksonderwerpen
Wij zijn erg benieuwd naar het onderzoeksonderwerp dat je in gedachten hebt voor je onderzoek, laat ons dit weten! Als je nog geen geschikt onderwerp hebt gevonden, vind je hieronder een aantal suggesties van mensen bij NIBC IT:

 • Organisation & Data-driven decision making
 • Organisation, Management & Agile way-of-working
 • Design of IT solutions & systems
 • Development of IT solutions & systems
 • Data Management
 • Data Governance
 • Business Process (Re)design
 • Robotic Process Automation
 • Blockchain
 • Artificial Intelligence
 • Enterprise- & Data Architecture
 • …of andere IT gerelateerde onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent!

Geïnteresseerd in een afstudeerstage bij NIBC IT?
Laat het ons weten! Graag ontvangen we jouw CV, motivatie in een vorm naar keuze, en een korte beschrijving over het onderzoek dat je voor je ziet. Beantwoord hierin de volgende vier vragen:

1.  Welke wetenschappelijke concepten/theorieën vind je interessant en zou je willen toepassen in jouw afstudeeronderzoek?

2.  Welke IT/technologie vindt je interessant en zou je willen onderzoeken in jouw afstudeeronderzoek?

3.  Zou je een voorstel kunnen doen voor een mogelijk studeeronderzoek dat je zou willen uitvoeren?

4.  Kan je een beschrijving geven van de begeleiding die je voor jouw afstudeeronderzoek nodig acht?

Ga naar www.nibc.com/careers/working-at-nibc en solliciteer via de WO afstudeerstage vacature. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om de mogelijkheden die er zijn samen te bekijken. Als je ergens vragen over hebt, bijvoorbeeld over NIBC in het algemeen of de afstudeerstage positie bij NIBC IT, schroom niet contact op te nemen met Kim van den Heuvel via Kim.van.den.Heuvel@nibc.com.

DIRECT SOLLICITEREN