Meeloopstage Corporate Finance

De functie

De beste manier om praktijkervaring op te doen bij KPMG Corporate Finance

KPMG Corporate Finance biedt (inter)nationale dienstverlening op het gebied van transacties in de strategie-, acquisitie-, verkoop- en financieringsfase. Hiertoe begeleidt KPMG Corporate Finance cliënten bij alle stadia van fusies, acquisities, desinvesteringen, strategische heroriëntatie en financieringen. Door de koppeling van branche- & vakkennis biedt KPMG Corporate Finance intensieve begeleiding van deze processen en daaraan gerelateerde projecten.

Het succes van KPMG Corporate Finance steunt op een aantal pijlers: een klantgerichte benadering, een open cultuur, hoge standaarden, gemotiveerde mensen, onafhankelijkheid en creatieve oplossingen. Cliënten zijn onder meer middelgrote ondernemingen, beursgenoteerde ondernemingen en (semi-) overheidsinstellingen. Door ons sterke internationale netwerk zijn wij in staat wereldwijd opererende ondernemingen te ondersteunen. In Nederland heeft Corporate Finance een vestiging in Amstelveen.

In 2010 was KPMG Corporate Finance wereldwijd met ruim 2.100 professionals in 82 landen als adviseur betrokken bij 284 fusies& overnames. Met 49 transacties was KPMG Corporate Finance in Nederland ook koploper. Klik hier voor informatie over de unit Corporate Finance.

Meeloopstage
 
Tijdens een meeloopstage doe je voornamelijk praktijkervaring op. Je kunt daadwerkelijk meewerken aan opdrachten voor cliënten van KPMG Corporate Finance.
KPMG Corporate Finance is een toonaangevende speler in de financiële wereld met een groot scala aan diensten op het gebied van fusies en overnames, waarderingen en financieringen. Cliënten zijn onder meer beursgenoteerde ondernemingen, middelgrote ondernemingen en (semi)overheidsinstellingen. Door je aan te melden voor een meeloopstage doe je naast vakinhoudelijke kennis ook ervaring op in het begeleiden en adviseren van cliënten. Je ontwikkelt in de praktijk diverse essentiële vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van klantgesprekken en het werken in teamverband. Een goede manier om een betere indruk te krijgen van hoe het reilt en zeilt bij KPMG, de mensen die hier werken en van de sfeer en de cultuur.

Het profiel

Wij zoeken altijd gemotiveerde en goede meeloopstagiair(e)s bij KPMG Corporate Finance. Deze mogelijkheid is bedoeld voor universitaire studenten (bij voorkeur met een financiële of bèta studie) die minimaal drie maanden full-time beschikbaar zijn. 

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer weten over KPMG en deze stage, neem dan contact op met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail.
Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

DIRECT SOLLICITEREN