Meeloopstage Deal Advisory - Strategy Group

De functie

De juiste combinatie van strategisch, commercieel en operationeel inzicht is essentieel voor het identificeren en realiseren van waarde in een transactie en is daarom een cruciaal onderdeel van het M&A proces. De Deal Advisory Strategy Group is het gespecialiseerde M&A strategy team van KPMG dat zich richt op het adviseren van private equity en corporate cliënten op strategisch, commercieel en operationeel gebied voor, tijdens en na een transactie.

Als onderdeel van een wereldwijd netwerk van ruim 3.000 transactie specialisten in 150 landen zijn wij in staat om internationale ondernemingen te adviseren en te begeleiden bij ieder type transactie. In Nederland zijn momenteel circa 100 mensen betrokken bij circa 250 transacties per jaar. Bij de Strategy Group werken strategisch adviseurs met financiële en/of operationele ervaring.
Het succes van de Strategy Group komt voort uit een combinatie van een aantal essentiële ingrediënten: een gemotiveerd team van professionals, hoge standaarden, onafhankelijkheid en creatieve oplossingen. In verband met de snelle groei van het team zijn wij op zoek naar uitbreiding op het niveau van stagiaire.

Meeloopstage
Tijdens een meeloopstage doe je voornamelijk praktijkervaring op, dit is dan ook de beste manier om Strategy Group te leren kennen. Je kunt in een aantal maanden daadwerkelijk meewerken aan praktijkopdrachten voor interne en externe klanten van KPMG. Op deze manier doe je vakinhoudelijke kennis op en ontwikkel je in de praktijk diverse vaardigheden, zoals het werken in teamverband.

Het profiel

Wij zoeken gemotiveerde, laatstejaars Universitaire studenten, bij voorkeur met een financiële of bèta studie. Je dient minimaal drie maanden full-time beschikbaar te zijn en de start van deze meeloopstage is vanaf februari of maart.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer weten over KPMG en deze functie, neem dan contact op met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

DIRECT SOLLICITEREN