Meewerkstage Securities Research

Wat ga je bij ons doen?

Heb jij doorzettingsvermogen, diepe interesse in de financiële wereld en durf jij uitdagingen aan te gaan? Solliciteer nu en werk gedurende 3 maanden mee als een volwaardig teamlid in het Research team van de Securities afdeling bij Kempen.

Voor de Research afdeling bieden wij een meewerkstage aan. Tijdens de stage werk je gedurende 3 maanden actief mee als beginnend professional. Je maakt hierbij samen met senior analisten macro/sector of bedrijfsanalyses. Vaak ligt hier een model aan ten grondslag, waaraan je zelf aanpassingen maakt. Je volgt het nieuws op de voet en leert dit te verwerken naar bruikbare analyses. Je wordt beschouwd als een volwaardig teamlid en je wordt intensief begeleid. Een meewerkstage is een geode manier om kennis te maken met Kempen & Co als bank en met de jonge, dynamische cultuur van Securities in het bijzonder.

Herken jij je in ons profiel?

Kempen & Co zoekt studenten met ambitie, drive en bewezen talent. Een economische achtergrond helpt, maar is geen vereiste. Doorzettingsvermogen en een diepe interesse in de financiële wereld echter wel. Wij vragen van onze analisten altijd de uitdaging aan te gaan en voor stagiairs wordt geen uitzondering gemaakt. Zijn resultaatgerichtheid, drive, ondernemerschap en klantgerichtheid jouw kernwoorden? Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

- WO Masterfase of een afgeronde bachelor (finance, economie, econometrie zijn behulpzaam gebleken, echter niet vereist);
Aantoonbare affiniteit met de financiële wereld;
Analytisch sterk;
Uitstekende studieresultaten.

Onze organisatie

Kempen & Co kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend alle kans krijgen om snel impact te hebben. Kempen & Co biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op boardroomniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij Kempen & Co gebeurt het. Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen & Co uitgegroeid tot een leidende zakenbank binnen onze focus sectoren. Kempen & Co is gespecialiseerd in vermogensbeheer, corporate finance en effectenbemiddeling (brokerage). Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op!

Deze trotsheid kenmerkt ook onze cultuur, wij staan voor wat we zeggen, de klant staat voorop en wij willen de beste zijn in wat we doen!

Informatie afdeling

In de Dealingroom werken specialisten die zich bezighouden met sales, sales trading en trading (fixed income, equities en derivatives). Research is verantwoordelijk voor het proactief vormen van een opinie over de bedrijven in het coverage universe en publiceert rapporten, aanbevelingen en prijsdoelen. De afdeling Sales houdt zich bezig met het adviseren van international institutionele beleggers. Daarnaast organiseren zij onder andere road shows en seminars wereldwijd ten einde beleggers en management teams van genoteerde ondernemingen samen te brengen.

Wat bieden we je?

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode geode kansen krijgt. Als je deze weet te pakken dan kan Kempen & Co een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.

Ben je geinteresseerd?

Neem dan contact met ons op.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marie Louise Thijssen, Graduate Recruiter.
marielouise.thijssen@kempen.nl
020-3489454

 

DIRECT SOLLICITEREN