Scriptant Audit & Assurance - Amsterdam

Functieomschrijving

Wil jij een scriptie schrijven in een professionele omgeving waar persoonlijke aandacht centraal staat? Dan heeft Mazars een interessante stageplaats voor jou!

Wat bieden wij?

In het laatste half jaar van je wo masterstudie krijg je de mogelijkheid om af te studeren bij Mazars. Mazars biedt je een informele cultuur waar je jouw collega's om advies en informatie kunt vragen om de scriptie met goed resultaat af te ronden. Je kunt op ons kantoor aan je scriptie werken, zodat je de informele werksfeer en de werkzaamheden met eigen ogen kunt ervaren. 

Het Audit-team van kantoor Amsterdam bestaat op dit moment uit ongeveer zestig accountants. Vanuit het kantoor wordt een breed palet van klanten bediend, waaronder hotels, financiële instellingen en non-profit organisaties. De teams verschillen per opdracht waardoor je steeds met andere collega's samenwerkt en jouw kennis kunt verbreden. Naast een vaste stagevergoeding, kun je rekenen op goede begeleiding van een vaste mentor. Om je een goed beeld te geven van de controlepraktijk draai je tijdens de afstudeerperiode voor één of meerdere weken mee. 

Functie eisen

-  Je bent bezig met je Master in Accountancy & Control, Finance of Bedrijfskunde.
-  Je bent professioneel, met een kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef.
-  Je bent communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer.
-  Je bent integer en maatschappelijk betrokken.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu direct via de sollicitatie button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon op tel. 088 277 14 52.

Duur van de overeenkomst

Stage vanaf 1 februari

DIRECT SOLLICITEREN