Scriptiestage Accountancy (WO)

Locatie Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem, Utrecht, Amsterdam

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij Masterstudent Accountancy, Bedrijfseconomie of Finance en op zoek naar een uitdagende betaalde scriptie stage? Kom dan bij onze Audit afdeling jouw scriptie schrijven!

Dit ga je doen: Jouw scriptie schrijven onder professionele begeleiding & ervaring op doen bij toonaangevende opdrachtgevers.

Tijdens jouw scriptie stage bij Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau. Tijdens je scriptie stage heb je de mogelijkheid om als lid van het Audit team mee te gaan naar onze klanten en onderdelen van een controle uit te voeren of te helpen bij het beoordelen van de administratieve organisatie. Jaarlijks verzorgen we ook een aantal evenementen voor onze stagiairs, zodat je een goede indruk krijgt van onze cultuur en sfeer.

Jouw toekomst: Topscriptie leidt tot topbaan.

Na een geslaagde scriptie stage periode bieden wij jou graag een functie aan als startend accountant. Als starter ben je vastberaden om de top te bereiken. Wij willen jou daar graag bij helpen. Zo start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Ons aanbod: Werken met inspirerende collega's én een goede stagevergoeding.

Zoals je van een grote zakelijke dienstverlener mag verwachten ontvang je bij ons een goede stagevergoeding, een laptop, professionele begeleiding in een stimulerende en ambitieuze werkomgeving. Wij bieden jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Dit ben jij: een ambitieuze Master student die de top wil bereiken!

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou! Om als scriptant bij ons aan de slag te gaan:

  • Ben je bezig met het laatste jaar van je studie WO Accountancy, Bedrijfseconomie of Finance;
  • Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
  • Ben je een echte teamplayer;
  • Heb je de ambitie om net zoals je aankomende collega’s één van de besten in je vakgebied te worden.

Werken bij Deloitte

Wij zijn een toonaangevend Big 4 kantoor op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze ruim 6000 medewerkers zitten verspreid over kantoren in heel Nederland, maar je hebt ook collega’s buiten de Nederlandse landsgrenzen. Teamwork staat centraal binnen Deloitte, dus je werkt regelmatig samen met ambitieuze, hoogopgeleide Deloitters uit binnen- en buitenland en in multidisciplinaire teams. Waardering vinden wij zeer belangrijk. Dit drukken wij zowel uit in persoonlijke aandacht als in een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken in een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Binnen Audit heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en word ook jij betrokken in de discussie. Het is een jong team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent eerder regel dan uitzondering. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Ben jij een ambitieuze Accountancy Master Student en word jij uitgedaagd door deze vacature?

Solliciteer dan direct! Solliciteren kan via onze website. De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV screening, een assessment en een tweetal gesprekken. Geef bij je sollicitatie aan welke afdeling jouw voorkeur heeft en waarom: www.werkenbijdeloitte.nl.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Elise Tol, Etol@deloitte.nl of op telefoonnummer 0622832168.

Deloitte. De beste start van je carrière!

DIRECT SOLLICITEREN