Stagiaire Controlling

Hoe ziet je werk eruit?

Wil je ervaring opdoen op een Controlling afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans! Hoe ziet je werk eruit? Als stagaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de financiele performance bij onderdelen van de bank. Je werkt mee aan (het verbeteren van) de maandelijkse klantrapportages, monitoren van budgetten, maken van forecasts en het beoordelen van business cases. Onze interne klanten en de market stellen hoge eisen aan onze rapportages en analyses. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker en vind het leuk om dingen te verbeteren. Je vindt het leuk om dit samen met anderen te doen en je resultaten te presenteren aan verschillende mensen. Je bent doelgericht en komt snel tot de kern. Daarnaast vind je het leuk om een vertaling te maken van cijfers naar een (visuele) boodschap. Je hebt een Universitaire opleiding in de richting van Bedrijfseconomie en/of Accountancy en kan met excel en access werken.

Wie zijn wij?

Je komt op de afdeling Finance Functions, onderdeel van Controlling. De sfeer is informeel en open. We willen graag continue verbeteren en hebben aandacht voor elkaars ideeen en werken samen aan oplossingen. Daarnaast doen we regelmatig activiteiten rondom het werk, zoals samen lunchen, teamuitjes en kennissessies. Het team bestaat uit 10 mensen en is heel divers qua leeftijden en achtergrond.

Wat bieden wij je?

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. 

Solliciteren of meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Mike van Akkeren, Mike.van.akkeren@nl.abnamro.com

DIRECT SOLLICITEREN