Stagiair(e) vanaf februari 2017

Wij groeien! Groei je samen met ons mee?

Wil jij ervaren hoe het is om bij de Hofsteenge Zeeman Groep te werken? En vakgerichte praktijkervaring op te doen? De Hofsteenge Zeeman Groep is de snelst groeiende accountants- en adviesorganisatie voor de publieke sector. Actief in de noordelijke helft van Nederland zijn wij op zoek naar studenten die als stagiair aan de slag willen met een passie voor het accountantsvak én de publieke sector. Werken voor maatschappelijke organisaties geeft je werk net een beetje meer inhoud en uitdaging.

Wij zoeken:

Stagiaires vanaf februari 2017

Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je stage is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak. Persoonlijke begeleiding door ervaren teamleden is bij ons de standaard en je krijgt de vrijheid om zelfstandig op onderzoek uit te gaan om zo jezelf en het team te versterken. Stage lopen bij de Hofsteenge Zeeman Groep is afwisselend. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Daardoor leer je snel en kun je boven jezelf uitgroeien.

Als stagiaire wil je jezelf ontwikkelen en ervaring in de controlepraktijk opdoen. Wij willen jou daar graag bij helpen. Wij gaan voor kwaliteit en willen dan ook graag dat je een succesvolle stage doorloopt. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren je om jouw controle- en adviesvaardigheden te ontwikkelen.

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande omschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

• Bezig met de HBO- of WO-opleiding, in de richting Accountancy.
  • Je hebt een duidelijke motivatie voor het accountantsvak.
  • Je hebt een brede interesse en laat dat zien door een cv met (bestuurs)ervaring in bijvoorbeeld een sport-, studie- of studentenvereniging.
  • Je bent een teamplayer met een ‘can do’ mentaliteit.

De Hofsteenge Zeeman Groep is dé accountant en adviseur voor de publieke sector. Wij zijn een snelgroeiende accountants- en adviesorganisatie met ruime ervaring in de controle van en advisering aan vele verschillende organisaties in de publieke sector. Gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, SW-bedrijven en instellingen in onderwijs, cultuur, zorg en welzijn maken gebruik van onze ervaring.

Onze eindverantwoordelijke accountants werken samen met deskundige professionals bij onze klanten aan een soepele audit en advies op maat. Door samenwerking met onze opdrachtgevers, werken wij efficiënt en effectief en worden deadlines gehaald. Wij doen de dingen vaak net even anders en zijn een beetje eigenwijs maar gaan voor het beste resultaat.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.hofsteengezeeman.nl

Of neem contact op met:

Ellen Zeeman