Traineeship Finance & Risk

Net klaar met je studie? Behoor je tot de besten en ben je klaar om de wereld verkennen én te veroveren? Een reis vol uitdagingen ligt voor je. Pak je kansen met ons Young Professional Programma. Een traineeship Finance, Risk en Actuariaat. It’s your journey!

Je treedt eerst 24 maanden in dienst bij ons, Solid Professionals, een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf. Je daadwerkelijke werkplek bevindt zich bij één van onze opdrachtgevers. Veelal grote banken en verzekeraars. Samen met jou kijken we naar de organisatie en de opdracht die het beste bij jouw ambitie en achtergrond past.
Zo doe je werkervaring op bij een interessant bedrijf. Ontwikkel je je kennis en vaardigheden door onze coaching en trainingen en heb je veel plezier met collega’s. Aan het eind van het programma wacht er een mooie baan bij je opdrachtgever.

Onderdelen van 2-jarige trainings- en opleidingsprogramma:

  • Opleiding NIBE Bank-, Effecten-, of Verzekeringsbedrijf.
  • Inhoudelijke trainingen op het gebied van Finance, Risk en Projectmanagement.
  • Trainingen persoonlijke ontwikkeling: werken in teams, omgaan met weerstand, intervisie, persoonlijk leiderschap.
  • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieet wensen van onze vitaliteitscoach. Daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan de hardloopclinics en bootcampsessies.

Naast de trainingen en het sparren met andere Young Professionals tijdens de trainingsavonden is persoonlijke coaching een essentieel onderdeel van ons Traineeship Finance & Risk. Je talentmanager helpt je jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Elke maand heb je een persoonlijk contactmoment met deze coach, waarbij o.a. je project en je persoonlijke ontwikkeling bespreekt.

Ervaringen en projecten Young Professionals 
Bekijk de ervaringen van de huidige Young Professionals en alumni om een beeld te krijgen hoe zij het programma ervaren.

Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan ook de verschillende projecten binnen Finance & Risk die het Traineeship van Solid Professionals jou kan bieden?

Dus:

  • Interessante (kwantitatieve) projecten, waardoor je veel ervaring opdoet.
  • Intensieve begeleiding en coaching door een ervaren Talentmanager.
  • Een uitgebreid tweejarig opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
  • Meteen al zicht op je volgende stap….. een mooie start van de rest van je carrière!

Interesse in een Traineeship Finance, Risk of Actuariaat? 

Judy Rotering
M: 06-12895429
T: 030-2400511
E: 
judyrotering@solidprofessionals.nl

Maaike Koster
M: 06-46240343
T: 030-2400511
E: maaikekoster@solidprofessionals.nl  

DIRECT SOLLICITEREN