Vacature Werkstudent Real Estate & Partnerships: Area Development

Jouw werkveld binnen Real Estate & Partnerships

Deloitte Real Estate & Partnerships is een team 60 medewerkers actief op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling, real estate finance en transacties, portfolio advisering, locatiestrategie en partnerships & ecosystemen. Deloitte Real Estate & Partnerships werkt voor een brede groep opdrachtgevers in zowel de publieke als private hoek; (institutionele) beleggers, financiële instellingen, pensioenfondsen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporates, overheden, woningcorporaties, en zorginstellingen.

Samen met M&A en Pension Advisory is Deloitte Real Estate & Partnerships onderdeel van Deloitte Financial Advisory Services (FAS ). Binnen FAS werken ongeveer 225 medewerkers. FAS is actief op het gebied van complexe financiële transacties, Mergers and Acquisitions (M&A), waaronder Corporate Finance en due diligence, Real Estate en Pensioenen. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook Financial Modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Jouw functie als Werkstudent Area Development

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze masterstudent in een Finance of vastgoedstudie die affiniteit heeft met financiële werkzaamheden.

Jouw focus als financieel werkstudent zal voor een belangrijk deel liggen op het maken van financiële analyses, het uitwerken van business cases en advisering over grond- & vastgoedexploitaties. Financiële affiniteit en skills zijn daarom belangrijke basisvoorwaarden. Dit betekent niet dat je werk alleen maar financieel zal zijn. Van een consultant worden ook andere adviesvaardigheden verwacht, zoals analyseren, rapporteren, presenteren en communiceren.

Jouw profiel als Financieel Werkstudent Area Development

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Masterstudent (Bedrijfs) Economie, (Real Estate) Finance, Bouwkunde, (Technische) Bedrijfs- of bestuurskunde (met vastgoed affiniteit);
  • Indien je een andere studie volgt is het een voorwaarde dat je aantoonbare affiniteit met vastgoed en gebiedsontwikkeling hebt en beschikt over aantoonbare financiële kennis en skills;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift;
  • Een gedreven en proactieve teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten heeft ontplooid bij de universiteit, studie-, studenten-, of sportvereniging;
  • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, met oog voor kwaliteit;
  • Goede communicatieve eigenschappen, sensitief en een scherp waarnemingsvermogen;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfkritisch, staat open om te leren;
  • Sterk conceptueel denkniveau, in staat dit te vertalen naar concrete oplossingen;
  • Ambitieus, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk.

Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op het gebied van Consulting, Risk, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Onze adviseurs winnen regelmatig prestigieuze onderscheidingen. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoog opgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open, informele, maar professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Binnen Deloitte werk je samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s in vaak multidisciplinaire teams. In de open, informele, maar professionele bedrijfscultuur is veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. De lijnen zijn kort, waarbij ook jij in de discussie wordt betrokken. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een gebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback. Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een laptop.

Interesse? Meer weten of solliciteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Of mail je stukken (motivatiebrief, CV en cijferlijst) naar Florentine Neervoort, fneervoort@deloitte.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Florentine Neervoort op telefoonnummer 06-83330054.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV screening, een assessment, een drietal gesprekken en een case. Kijk ook eens op www.werkenbijdeloitte.nl

Deloitte. De beste start van je carrière!

DIRECT SOLLICITEREN