WO Scriptant Internal Audit & Risicomanagement

De functie

Organisaties hebben iedere dag te maken met risico’s. Deze risico’s worden steeds complexer, vandaar dat KPMG Internal Audit, Risk & Compliance Services (IARCS) organisaties helpt met grote uitdagingen zoals het in kaart brengen en beheersen van risico’s. Bij IARCS houden wij ons bezig met nieuwe ontwikkelingen en onderscheiden we ons graag van onze concurrenten. Als scriptant kun jij hier een grote bijdrage aan leveren.

Wil jij jouw scriptie schrijven bij KPMG binnen IARCS? Ben jij een enthousiaste scriptant die onderzoek wil doen naar actuele vraagstukken op het gebied van risicomanagement en internal audit en overweeg je een consultantfunctie op dit gebied? Dan maken we graag kennis met jou!

Het profiel

Je bent bezig met het afronden van een academische opleiding (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of accountancy. Je zoekt een professionele organisatie waar je kunt afstuderen en tevens van toegevoegde waarde bent voor KPMG. Je bent een echte teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Je beschikt over overtuigingskracht en goede sociale vaardigheden. Bovenal ben je pro-actief en neem je je verantwoordelijkheden.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Noortje de Rooij via (020) 65 67309. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

DIRECT SOLLICITEREN