WO scriptiestage Accountancy Audit - Groningen

Jouw uitdaging

Een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie is noodzakelijk om je studie op een goede manier af te ronden. Bij BDO voer je zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en je onderzoeksvraag bepaal je zelf. Een BDO’er met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeerperiode. Op deze manier kun je direct gebruik maken van de vakkennis die binnen onze organisatie aanwezig is. 
 
De werkomgeving
BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt als afstudeer stagiair deel uit van een team van 35 collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestiging Groningen. Onze klantenportefeuille is zeer divers,  waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Jouw profiel

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige afstudeerder die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Vanzelfsprekend  ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en werk je gestructureerd, correct en accuraat.
 
Daarnaast ben je:

  • gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • een teamspeler.
  • in de afrondende fase van je WO-studie (Bedrijfs)Economie/Accountancy & Controlling. 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die niet alleen belangrijk zijn voor deze afstudeerstage maar ook voor je verdere loopbaan.

Ons aanbod

Door de gevarieerde klantenportefeuille en een goede begeleiding kun je bij BDO prima afstuderen. In deze periode krijg je een goed beeld van onze organisatie en hetgeen we je kunnen bieden. Indien je na het afronden van je studie je carrière bij BDO voortzet, neem je deel aan het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject van de BDO Talentacademie. Uiteraard bieden we je een mooie stagevergoeding.

Interesse?

Spreekt de Afstudeerstage Accountancy je aan? Solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Josien Ramakers, Campus Recruiter, tel.: 040 - 269 82 23.

Je kunt uiterlijk solliciteren tot en met 1 augustus 2017. De gespreksrondes starten na deze datum. 
 
Over BDO
In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2400 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

DIRECT SOLLICITEREN