Recruitment September

Accountancy Tour
Ben jij geïnteresseerd in accountancy? Zou jij het leuk vinden om een eendaagse inhouse tour, voor tweede- en derdejaars studenten, op te zetten naar accountantskantoren in de omgeving? Dan zou de Accountancy Tour Commissie iets voor jou kunnen zijn! De Accountancy Tour zal plaatsvinden in mei 2017 en aan de hand van workshops, lezingen en informele activiteiten zullen de deelnemende studenten een goede indruk krijgen van wat het vakgebied accountancy te bieden heeft.

Als een commissielid van deze commissie zal je ervaring op doen in het benaderen van de deelnemende bedrijven voor deze tour, het regelen van de logistieke zaken en zal je studenten enthousiast gaan maken om deel te nemen aan deze inhouse tour. Daarnaast is het voor jou natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met de accountantskantoren! Klik hier voor meer informatie.

Tijdsbesteding: gemiddeld 3 uur per week

Advisory Inhouse Days
Is financial advisory iets voor jou en vind jij het leuk om een meerdaagse inhouse tour te organiseren naar vooraanstaande financieel advieskantoren in Nederland? Dan is de Advisory Inhouse Days Commissie iets voor jou! Als commissielid van deze commissie organiseer jij samen met je commissiegenoten een meerdaagse inhouse tour naar vooraanstaande advieskantoren in Nederland. Hierbij kan gedacht worden aan consultancy kantoren, de (specialistisch) financieel advies kantoren en de advisory afdelingen van de grote accountantskantoren. Tijdens de bedrijfsbezoeken worden de deelnemende studenten door middel van cases, lezingen en workshops in contact gebracht met de deelnemende bedrijven en zullen zij meer te weten komen over de mogelijkheden die er zijn voor de (recent afgestudeerde) student binnen deze bedrijven.

Als een commissielid van deze commissie zal je ervaring op doen in het benaderen van de deelnemende bedrijven voor deze tour, het regelen van de logistieke zaken en zal je studenten enthousiast gaan maken om deel te nemen aan deze inhouse tour. Daarnaast is het voor jou natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met je potentiële toekomstige werkgever! De Advisory Inhouse Days zullen plaatsvinden in april 2016. Klik hier voor meer informatie.

Tijdsbesteding: gemiddeld 5 uur per week

Congres Dagorganisatie
Risk organiseert ieder jaar het grootste financiële studentencongres van Nederland. Dit congres staat ieder jaar in het teken van een financieel georiënteerd thema. Lijkt het jou leuk om samen met 9 andere enthousiaste studenten toe te werken naar deze fantastische dag? Dan is de Congres Dagorganisatie Commissie wellicht iets voor jou! De Congres Dagorganisatie Commissie neemt de vele organisatorische zaken die komen kijken bij het Risk Congres op zich en zal de Congres Commissie ondersteunen bij de voorbereiding op deze dag. Beide commissies zullen samengevoegd worden en samen naar het Risk Congres toe werken. Het Risk Congres zal plaatsvinden op 1 maart 2017. Klik hier voor meer informatie.

Tijdsbesteding: gemiddeld 8-10 uur per week

Dutch Banking Tour
Ben jij geïnteresseerd in werken bij een bank of een andere financiële instelling en lijkt het jou leuk om een meerdaagse inhouse tour naar de Randstad te organiseren voor je medestudenten? Dan is de Dutch Banking Tour Commissie wellicht iets voor jou! Samen met je commissiegenoten ben je verantwoordelijk voor het contact met (potentiële) deelnemende bedrijven, het regelen van alle logistieke zaken die bij een inhouse tour komen kijken en het enthousiast maken van je medestudenten voor deelname aan deze tour. In het verleden is bijvoorbeeld een bezoek gebracht aan ABN AMRO, Van Lanschot, Kempen & Co, NIBC, DNB en Duff & Phelps tijdens de Dutch Banking Tour. Deelnemende studenten worden door middel van workshops, cases en lezingen in contact gebracht met de deelnemende bedrijven en zij krijgen op deze manier een duidelijk beeld van deze bedrijven en meer informatie over bijvoorbeeld stage-, scriptie- en startersmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Tijdsbesteding: gemiddeld 5 uur per week

Risk Magazine*
Het Risk Magazine is sinds dit jaar vernieuwd. Het is een website geworden waar elke week nieuwe artikelen op worden geplaatst.  Je kunt schrijven over je eigen visie over bepaalde thema’s en situaties in de financiële markt. Vind je het leuk om interessante artikelen te schrijven en je interviewvaardigheden te ontwikkelen? Solliciteer dan voor de Risk Magazine Commissie! Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde tijdsbesteding: 2 uur per week

Risk Societies*
Risk heeft Societies opgezet voor al haar doelgroepen om de betrokkenheid binnen de studies Finance, Organizational & Management Control, International Financial Management en Accountancy & Controlling te vergroten. Ieder jaar organiseren de  Risk Societies ongeveer drie borrels, een evenement en een activiteit. Daarnaast zijn de Risk Societies verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie naar hun medestudenten met betrekking tot relevante (carrière gerelateerde) activiteiten die worden georganiseerd voor de studenten. Klik hier voor meer informatie.

*Open for non-Dutch speaking students