Programma

Onderstaand is een indicatie te zien van hoe het programma van de Dutch Banking Tour er uit zal zien.

Maandag 20 februari

Op maandagochtend zullen wij richting ons hotel in Amsterdam gaan, waar we onze spullen achter kunnen laten. Maandagmiddag begint het programma dan echt met een case en avondprogramma van ABN AMRO op de Zuidas.

Dinsdag 21 februari

Op de tweede dag van de Dutch Banking Tour zullen wij onze dag beginnen met een valuation case bij valuation en corporate finance adviseur Duff & Phelps. Nadat wij daar, bij Amsterdam Amstel, zullen lunchen, gaan we op weg naar Den Haag voor corporate bank NIBC. Hier zal naast een case ook gedineerd worden.

Woensdag 22 februari

Op de woensdag vertrekken wij weer naar de Zuidas, ditmaal voor Van Lanschot en Kempen & Co, die zichzelf beiden in het gebouw van Kempen & Co zullen presenteren middels een case. Van Lanschot, met name bekend door haar private banking activiteiten, zal het spits afbijten en ook de lunch verzorgen. Hierna is is merchant bank Kempen & Co aan de beurt, waarmee ook geborreld zal worden.

Donderdag 23 februari

Op donderdag, alweer de laatste dag van de Dutch Banking Tour, vertrekken wij allereerst naar het centrum van Amsterdam voor De Nederlandsche Bank, uiteraard onze centrale bank. Na de lunch pakken wij de trein naar Utrecht om als laatste bank het welbekende Rabobank te bezoeken. In de avond vertrekken wij weer naar Groningen.

Voor vragen omtrent het programma zijn wij uiteraard via onze contactgegevens bereikbaar.