Expedition Strategy

Wil jij graag McKinsey, Roland Berger, BCG, Strategy, Parthenon-EY en Bain ontmoeten?

Schrijf je dan voor 27 oktober 2016 in voor Expedition Strategy op onze website!

Expedition Strategy is een vierdaags evenement dat je kennis laat maken met de top van strategy consultancy. Bovengenoemde bedrijven zullen hun deuren openen om zo een indruk te geven van hun werkgebied.

Dit evenement is exclusief voor studenten van de studieverenigingen Risk, TBV Lugus, T.F.V. ‘Professor Francken’ en VESTING. Expedition Strategy 2016 zal plaatsvinden van zondag 20 november tot en met donderdag 24 november. Tijdens deze dagen zullen we bovengenoemde bedrijven bezoeken.

Wat houdt Expedition Strategy precies in?
Expedition Strategy is hét carrière evenement om in één keer een goede indruk te krijgen wat het vak van strategy consultant precies inhoudt en om de verschillen tussen deze zes gerenommeerde bedrijven te zien.

Door middel van cases en workshops gegeven door de consultants, krijg je een heldere kijk op het werk van een strategy consultant en de verschillende bedrijfsculturen. Daarnaast is er ook veel ruimte om op informele manier in contact te komen met de consultants. Elke middag is er een business lunch en ’s avonds wordt er een diner en avondprogramma verzorgd waar je uitgebreid de mogelijkheid krijgt om in contact te komen met consultants van deze bedrijven.

Gedurende het hele evenement zal je overnachten in een hotel in Amsterdam. Het gehele programma is kosteloos voor de deelnemers.

Ik weet niet precies wat strategy consultancy inhoudt, is Expedition Strategy dan wel iets voor mij?
Ook als je nog niets van strategy consultancy afweet ben je van harte welkom tijdens Expedition Strategy. Dit evenement is het ideale moment om te leren wat strategy consultancy inhoudt, de deelnemende bedrijven zullen hier uitgebreid op in gaan. De bedrijven willen daarnaast jou ook graag leren kennen. Zij zijn op zoek naar leergierige, ambitieuze studenten die het vermogen hebben om analytisch te denken.

Voor meer informatie kun je ook naar onze promo-meeting komen op 14 oktober op het Zernike. Tijdens deze meeting zullen wij het evenement toelichten, ervaringen delen en eventuele vragen beantwoorden.

Geïnteresseerd?
Meld je dan zo snel mogelijk (uiterlijk 27 oktober) aan via onze website. Uit de aanmeldingen worden 25 studenten geselecteerd. Mag je mee? Dan staan je vier fantastische dagen vol luxe lunches, diners en borrels te wachten. We hopen dan ook zo snel mogelijk je aanmelding tegemoet te zien via www.expeditionstrategy.nl.

Summary
What: Expedition Strategy 2016
Who: Dutch speaking members of Risk, TBV Lugus, T.F.V. ‘Professor Francken’ and VESTING
Cost: Free and fully catered
When: 20,21,22,23 & 24 November 
Where: Amsterdam & Rotterdam
Requirements: Upload your CV and transcript of university and high school grades