Recruitment Lunch

KPMG Transaction Services

KPMG Transaction Services is nummer 1 in het begeleiden van overnames en fusies. Het is een dynamische unit waar je aan de slag kunt voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Grote fusies en overnames gaan gepaard met grote financiële kansen, maar ook financiële risico's. De werkzaamheden variëren van assistentie bij pre- deal evaluation, (vendor) due diligence tot advies omtrent de structuur van de deal en het contract en post-acquisition support.

Zijn wij op zoek naar jou?
Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van finance, accountancy, (bedrijfs)economie, econometrie of bedrijfskunde? En beschik jij over uitstekende analytische vaardigheden, oog voor detail, gezonde ambitie en vind je het leuk om te werken aan complexe spraakmakende deals, dan leren wij jou graag kennen!

Om de kennismaking met Transaction Services op een informele manier te laten verlopen organiseren wij, in Groningen, op maandag 4 mei een kennismakingslunch met de analysten van de Transaction Services afdeling. Wij kijken er naar uit om je hier te ontmoeten! 

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten!

Interesse?
Schrijf je vóór donderdag 23 april in via het inschrijfformulier. Uiterlijk op donderdag 23 april hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor vragen over het evenement contact op met Marit van de Kerkhof op 06 1038 0010 of per e-mail (vandekerkhof.marit@kpmg.nl).