Multinational Cycle

Elk jaar reist een groep van 25 studenten af naar de Randstad om daar bedrijfsbezoeken af te leggen. Dit jaar zal de Multinational Cycle plaats vinden van 15 t/m 16 november 2016. De groep zal een nacht geheel verzorgd in een hotel in de Randstad verblijven om van daaruit kennis te maken met verschillende multinationals. Elk bedrijf krijgt een dagdeel de kans om zich aan de deelnemers te presenteren. Tijdens de bezoeken krijgen de studenten de mogelijkheid om op zowel formele als informele wijze kennis te maken met de deelnemende bedrijven.

Het doel is om enthousiaste studenten kennis te laten maken met de praktijk door middel van bedrijfsbezoeken. Bij de bedrijven krijgen de studenten bijvoorbeeld cases, die van financiële aard zullen zijn, voorgelegd die middels groepswerk uitgewerkt en / of gepresenteerd zullen worden. Daarnaast is er gelegenheid het kantoor eens van de binnenkant te bekijken. Hierdoor krijgen de studenten een beter inzicht in het reilen en zeilen binnen een bedrijf.

Om de studenten ook op een andere manier te leren kennen, zullen de deelnemende bedrijven ons ook deze keer weer verschillende lunches, diners en borrels aanbieden. Kortom, de Risk Multinational Cycle is de ideale manier om een kijkje achter de schermen te nemen bij de deelnemende bedrijven en de sfeer te proeven.