KPMG inhousedag Strategy & Operations

Location:  Amstelveen
Date:  Friday, May 4, 2018

Omschrijving

Ben jij op zoek naar dé volgende stap in je carrière waarbij jij je tijdens uitdagende projecten snel kan ontwikkelen? En ben jij strategisch en analytisch ingesteld? Kom dan op vrijdag 4 mei 2018 langs op het KPMG Hoofdkantoor te Amstelveen om kennis te maken met de afdeling Strategy & Operations – Financial Sector! Wij focussen ons op strategische en operationele vraagstukken binnen banken, verzekeraars, investment managers en vastgoed. Daarnaast kom je in een jong en ambitieus team te werken waar er sprake is van de ‘work hard play hard’mentaliteit.

KPMG Strategy & Operations – Financial Sector
Vanaf dag één werk je samen in een multidisciplinair team en de klant op het gebied van innovatie, customer experience, governance, procesoptimalisatie of de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Je helpt mee bij het maken van strategische keuzes, aanpassingen in de organisatiestructuur, verbeteren van processen, in kaart brengen kostenbesparing en het begeleiden van fusies & overnames. Daarnaast presenteer je concrete aanbevelingen en begeleid je de uitvoering daarvan.
 
Naast je dagelijkse uitdagingen/werkzaamheden, speelt je persoonlijke ontwikkeling bij ons een belangrijke rol. Aan de hand van trainingen, gesprekken met mensen vanuit andere afdelingen en het continu stellen van concrete doelen samen met je Development Manager wordt er aan jouw groei gewerkt. Daarbij kan je in onze sportschool je gedachten op nul zetten en zorgen de veelal sociale activiteiten voor een fijne werksfeer.
 
Het programma
Om een beter beeld te krijgen van het Strategy & Operations – Financial Sector team nodigen wij jou graag uit voor een informele kennismaking. Dit is dé kans om het team en de werkzaamheden beter te leren kennen! Het programma zal op vrijdag 4 mei om 16.00 uur van start gaan en zal tot ongeveer 18.00 uur duren, gevolgd door een borrel.

Voor wie
We komen graag in contact met (binnenkort) afgestudeerde universitaire studenten. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met banken, verzekeraars, investment managers en/of vastgoed. Daarnaast heb je een innovatieve blik op de financiële sector en ben je op korte termijn op zoek naar een functie binnen consultancy.

Inschrijven en meer informatie
Wil je deze dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk zondag 29 april 2018 in. Op maandag 30 april 2018 laten wij je weten of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een (afstudeer)stage. Neem voor meer informatie contact op met Joost Brunninkhuis van het KPMG Recruitment Centre via telefoonnummer (020) 656 8056.
 

Aanmelden

Back to top
company
Cancel