Business course The 24 Hours of PostNL

Date:  Thursday, April 11, 2019 until Friday, April 12, 2019

Business course The 24 Hours of PostNL

Uitdagingen

Ben jij ondernemend en innovatief? Houd je van een uitdaging? Dan hebben we iets voor je! Onze uitdagende business course: The 24 Hours of PostNL. Ontdek in 24 uur hoe jouw carrière bij PostNL eruit kan zien. Want dit is mogelijk jouw opstap naar een management traineeship bij PostNL.

Wat gaan we doen?

De wereld verandert en PostNL verandert mee. We zijn inmiddels veel meer dan alleen een post- en pakkettenbedrijf. De e-commerce groeit, dus het is voor ons belangrijk om innovatief te blijven. We laten je in onze innovatiestudio graag zien hoe we dat doen. Daarnaast gaan langs een post- en pakkettensorteercentrum waar je kennis maakt met de mensen en processen van PostNL. Jij weet straks alles van PostNL.

Maar natuurlijk zijn we vooral benieuwd naar jou. Dus dagen we je uit om je talenten, vaardigheden en kennis volop in te zetten tijdens een case, presentaties, spellen en andere activiteiten. Zou je graag eens willen sparren met onze huidige trainees? Dat kan! Er zijn een aantal trainees aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer?

De business course vindt plaats van donderdag 11 tot en met vrijdag 12 april. Op donderdag hebben we een diner, feest en overnachting. Natuurlijk sluiten we de vrijdag ook nog feestelijk af, met een borrel en een knallende pubquiz. Daarna ga je vol inspiratie en enthousiasme – en misschien een stap dichterbij een plek in een van onze traineeships – weer naar huis.

Je verantwoordelijkheden

Wil jij de business course '24 hours' niet missen? Solliciteer dan voor 6 maart. Er is slechts plek voor 24 deelnemers, dus er vindt een selectieprocedure plaats.

Bij positieve terugkoppeling na je sollicitatie, word je uitgenodigd voor de online capaciteitentest. Je krijgt een aantal dagen de tijd om de test thuis te maken. Heb je deze goed gemaakt? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. De selectiegesprekken vinden plaats op 19 en 20 maart. Het selectiegesprek duurt ongeveer een half uur. Donderdag 21 maart hoor je of je bent geselecteerd voor de business course.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO/ WO opleiding en management ambities;

 • Je kunt laten zien dat je naast je studie leiding hebt gegeven of ondernemend bent geweest, bijvoorbeeld in een bijbaan of andere activiteit.

 • Je weet hoe je mensen enthousiasmeert en overtuigt. Dat maken we al op uit je motivatiebrief.

 • Je hebt lef en kunt snel (weloverwogen) beslissingen nemen. Je hebt concrete voorbeelden hiervan.

 • Je hebt kennis van, visie op en passie voor een van de volgende vakgebieden: Business, IT, Logistiek of Finance.

Wat bieden wij jou?

 • Een unieke business course waarin je in 24 uur kennis maakt met het grootste post- en pakkettenbedrijf van Nederland: leer meer over onze business en innovaties.

 • De gelegenheid om te sparren met management trainees, (senior) managers en experts bij PostNL over je vakgebied, innovaties en je carrièremogelijkheden bij PostNL.

 • 24 uur lang onderdeel zijn van PostNL: ervaar de (informele en familiaire) cultuur, de mensen en de werksfeer.

 • Een fantastische herinnering aan 24 uur het maximale uit jezelf halen.

 • De gelegenheid om je netwerk en vriendenkring uit te breiden met interessante mensen.

 • Een mogelijke plaats in een van onze management traineeships. Willen we na de business course samen verder? Dan bepalen we op basis van jouw wensen en de mogelijkheden binnen PostNL waar en wanneer jij als management trainee aan de slag gaat.

Solliciteer

Back to top
company
Cancel